Мода : Новини30 СЕПТЕМВРИ 2016

Пореден дизайнерски успех за Риана и Puma

Певицата показа пролетната си колекция в рамките на седмицата на модата в Париж

Когато от Puma обявиха, че не друг, а поп иконата Риана е техният нов креативен директор, много почитатели на модата вероятно са си казали, че това е просто поредната звезда, която ще пробва късмета си като дизайнер. 

Два сезона по-късно певицата успя да опровергае и най-скептично настроената публика, премествайки ревюто си от седмицата на модата в Ню Йорк в тази в Париж. Колекция пролет-лято 2017 беше показана не къде да е, а във Версай, като дворецът служеше не само като локация, а и като вдъхновение за моделите на новия сезон.

Но какво е общото между Мария Антоанета и спортните дрехи на Puma? Според самата Рири, ако през 18-ти век кралицата е имала нужда от нещо, с което да отиде на тренировка, това ще са именно нейните дрехи. Представете си парки от промазан текстил, спортни екипи и тишърти, и към тях добавете сатенени слип рокли и топове с тънки презрамки, плюс корсети за разкош, и ще получите добра представа за решенията на Риана за идната пролет. Много по-различно от готическото настроение, което владеееше колекцията й за настоящия сезон и определено смела заявка към предпочитанията на по-младото поколение, към които е насочена линията Fenty x Puma.

Освен колекцията на Риана и Puma, в галерията по-долу ви очаква най-доброто от дебюта на Бушра Жарар за Lanvin, този на Антъни Вакарело за Saint Laurent и неизменната армия от супермодели, дефилирала за Balmain. (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.