На червения килим на 89-ите награди “Оскар”

Вижте звездите, отличили се със стил на най-пищната и бляскава церемония в годината!

Победителката в категория "Най-добра актриса" се вдъхнови от Златната ера на Холивуд и избра тоалет на Givenchy в златисто с ресни. В добавка към него актрисата стилизира косата си в ретро букли и завърши с червило в цвят бордо.

Никол не си тръгна с награда, но роклята й Armani Prive в пудрено с множество апликации категорично я нарежда сред най-стилните дами на вечерта.

Плисирана рокля от блестяща графитеносива материя е изборът на Чарлийз за вечерта. Дизайнът на Christian Dior беше съчетан с коса, прибрана в кок и обемни обеци.

Безспорно една от най-добрите визии на вечерта дойде от страна на модела, придружаващ съпруга си Джон Леджънд. Криси избра едновременно секси и стилна рокля на Zuhair Murad, отличаваща се с наметка, сребристи елементи и висока цепка.

Пъстра рокля на Azzedine Alaïа, гарнирана с колан и допълващи го гривни бяха изборът на Скарлет.

Актрисата блесна в тоалет от последната колекция на Atelier Versace, съчетан с деликатни бижута. Хали също попада в списъка ни с фаворити от този червен килим.

Драматична рокля в черно на Christian Dior, червено червило и ефектна огърлица - Кирстен няма нужда от много, за да се отличава.

Безупречният Джъстин беше засенчен от красивата му половинка, избрала рокля, покрита със златни пайети на Kaufmanfranco.

Френската актриса не ни разочарова с избора си на рокля от модна къща Armani Prive.

Миналогодишната победителка в категория "Най-добра поддържаща актриса" заложи на модната къща, на която е лице - Louis Vuitton. Харесахме нежната рокля от черна дантела, едновременно семпла и стилна.

Носителката на "Оскар" за "Най-добра актриса" също беше тук, облечена в Oscar de la Renta. Кадифеното творение се отличаваше с каскада от дипли и V-образно деколте.

Също като Алисия, Мишел не ни изненада с избора си на Louis Vuitton, макар да очаквахме повече от роклята й за тази голяма вечер.

Номинираната актриса избра интересна рокля с подписа на Calvin Klein, но ни разочарова с аксесоарите и по-специално жълтите сандали. Обувките изглеждаха не на място в тази иначе нежна и оригинална визия.

Изненадани от факта, че актрисата не носи Gucci, се влюбихме в това черно дантелено творение на Alexander McQueen.

Дебютантката направи впечатление с огнената си рокля с марка Valentino. Този сезон Рут блестеше със своите модни избори, затова имаме високи очаквания за нея в бъдеще.

Изчистени линии и полу-наметка отличават тази рокля на Stella McCartney от другите бели тоалети на вечерта. Клос заслужи своето място сред нашите фаворити!

Актрисата избра тоалет на Gucci в цвят шампанско. Роклята се отличаваше с достатъчно детайли и огърлицата беше излишна, но като цяло очаквахме повече от Дакота.

Емоционални речи, политически послания и един грандиозен гаф с наградата за “Най-добър филм” белязаха церемонията по връчването на 89-ите награди “Оскар”. 

След като Уорън Бийти погрешка обяви “La La Land” в последната категория на вечерта, се оказа, че не мюзикълът печели приза за лента на годината, а “Лунна светлина”. Сред останалите големи победители откриваме имената на Ема Стоун (“La La Land”), Кейси Афлек (“Манчестър край морето”), Махершала Али (“Лунна светлина”) и Виола Дейвис (“Fences”).

Пълен списък с наградените можете да видите тук

Изненади имаше и на червения килим преди церемонията, който за щастие не беше помрачен от дъжда в Лос Анджелис, спрял само няколко часа преди наградите. След скандала между Мерил Стрийп и Chanel, свързан с тоалета й за вечерта, актрисата се появи в творение на Elie Saab. Критиците пък очакваха Ема Стоун да избере рокля на френската модна къща, след като носеше такава от котюрната им колекция на наградите BAFTA 2017 само преди седмици. Актрисата обаче заложи на блестяща визия с подписа на Givenchy.

Вижте първата част с най-добрите визии от червения килим на наградите “Оскар” 2017 в нашата галерия! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии