Мода : Новини27 ФЕВРУАРИ 2017

Поискай и направи повече с PANDORA

Бижутерийният бранд Pandora се обръща към жените, които определят себе си чрез делата си

Красивите украшения са част от начина, по който изразяваме себе си. Самите ние, жените, обаче сме много повече от красиви украшения.

Луксозният бижутериен бранд PANDORA открива именно в това своето основно вдъхновение.

От марката посрещат пролетта, като обръщат поглед към смелите и динамични жени. Тези, които търсят, които изразяват себе си, които празнуват оригиналността, създават и действат. Каквито сме всички ние всъщност – когато имаме дързостта и вдъхновението да го изразим…

Посланието към дамите, които откриват себе си в дизайните на марката, е кратко, ясно и експанзивно. Направи го! Действай! Заблести, експериментирай, създавай, стилизирай, вълнувай се.

С това PANDORA иска да каже на жените, че начинът, по който живеем, е дефиниран от нашите действия. Талантът и смелостта да бъдем верни на себе си и да привеждаме решенията си в действие ни прави пълноценни. А когато сме заедно, сме по-уверени в себе си и много по-близо до тази философия и нейната изява.

Поискай и направи повече с PANDORA
Да окуражава изявата на уникалната женска същност всъщност не е нещо ново за бранда PANDORA. Именно възможността да изразим себе си ни привлича от години към всяка следваща колекция на марката.

Поискай и направи повече с PANDORA
PANDORA дава на дамите шанс да създават сами своите блестящи бижутерийни шедьоври, като избират и комбинират различни елементи. Към гривните и колиетата всяка от нас може да добавя избрани висулки, всяка от които с пленителни детайли и вдъхновяващо символно послание.

Поискай и направи повече с PANDORA

Това прави и всеки един подарък с марката PANDORA няколко идеи по-впечатляващ. Да получиш бижу, което е създадено като персонализирана комбинация от елементи, е много повече от удоволствие от красива придобивка. То е и неповторимо усещане за това, че в жестът от любим човек са вложени фантазия, внимание и любов!

*Новата пролетна колекция очаквайте от средата на март.

За да станете и вие част от новото приключение на PANDORA и да спечелите уникално бижу, включете се в играта на Eva.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.