Living : Ретро12 МАРТ 2019

Живот, пречупен под тежестта на изневерите: Деми Мур

Нещастният личен живот е една от причините Деми да се сгромоляса от пиедестала на топ имената в Холивуд

Едва ли много хора днес си спомнят, че през 90-те години Деми Мур бе най-високоплатената актриса в Холивуд.

Двата й злощастни брака, в които мъжете й й изневеряваха, нанесоха тежък удар на актрисата. В такава степен, че от това пострада и кариерата й и Деми изглежда така и не се изправи напълно на крака.

Деми Мур и Брус Уилис

През 90-те тя е най-търсената актриса в Холивуд след филма “Неприлично предложение”, а “Умирай трудно” е изстрелял и Брус към върха. За Деми обаче нещата рязко се променят след излизането на филма “Стриптийз”. Заради твърде дръзката роля й е лепнат етикет на слаба актриса, която разчита на голотата си. Следва посредственият “Редник Джейн” и на практика Деми залязва точно толкова скоростно, колкото триумфира в Холивуд преди това.

Седем известни жени говорят за изневярата

Кариерата на Брус обаче продължава да се развива стабилно. С Деми започват ожесточено да се карат за пари. По-големият проблем обаче е, че Брус все по-често й дава поводи да ревнува. Публична тайна е, че на снимките на “Армагедон” той й изневерява с Лив Тайлър, а по времето на “Петият елемент” се отдава на афера в Мила Йовович.

Деми Мур и Брус Уилис се развеждат през 1998-а, а две годни преди това той е доста красноречив в интервю за Playboy по въпроса за моногамията. “Няма жена, която да може да задоволи естествения импулс на всеки един мъж да се размножава, размножава, размножава”.

Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

След развода, актьорът е все така “тактичен”. Брус заявява, че обожава жените и че да си ерген е жестоко. “Нали знаете онези мъже, които казват “Леле!” когато видят някоя хубава жена. Е, аз съм един от тези мъже.”

Деми Мур и Аштън Къчър

През 2005-а Деми се омъжи за колегата си Аштън Къчър, 16 години по-млад от нея. По това време актьорът е само на 25 години и според всички близки до семейството изобщо не е пораснал.

В началото на връзката им, той “просто следва Деми като кученце”. Разочарована и огорчена от първия си брак, Деми е неуверена и контролираща. С напредването на годините нещата се влошават и тя се вманиачава в това да поддържа свръхслаба фигура, за да е все така привлекателна за съпруга си. Нуждае се от постоянни уверения, че все още го привлича.

Убийствена страст, но нито един оргазъм – Мики Рурк и Каре Отис

Аштън обаче не само не й дава нужната сигурност, но я унижава публично, като й изневерява с по-млади жени. Най-шокиращ остава случаят, в който Къчър и 22-годишната Сара Леал правят секс навръх шестата годишнина на Аштън и Деми. Аферата е разкрита, а Сара се оправдава с това, че актьорът й бил казал, че се е разделил със съпругата си.

След този публичен скандал, Деми така и не успява повече да погледне на съпруга си по същия начин. Разделят се две години по-късно, като по това време Деми вече е започнала да взема наркотици и да пие, а през 2012-а е приета в клиника. Тогава дори Брус Уилис е силно разтревожен за майката на трите си дъщери и пристига в дома й, за да я убеди да потърси помощ.

“Страхувах се, че не съм достатъчно добра. Самооценката ми беше нула и това ме караше да се саморазрушавам”, призна Деми на събитие на благотворителната организация Friendly Home миналата година.

На 54 години, днес актрисата изглежда по-уравновесена, макар и сама. И все още е в търсене на мъжа, който да я допълва и окуражава, вместо да й носи единствено болка.

Как и защо микроизневярата счупи Интернет

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕТРО

Ретро18 АПРИЛ 2019

Мъдри мисли от най-големите злодеи в историята

Техните престъпления срещу човечеството продължават да смразяват кръвта, но някои от мислите им са странно позитивни

Ретро07 АПРИЛ 2019

Забравени любови: Никълъс Кейдж и Патриша Аркет

Макар и кратка, тяхната любовна история е много интересна

Ретро31 МАРТ 2019

Забравени любови: Аланис Морисет и Раян Рейнолдс

Аланис разказва каква е била връзката й с Райън.

Ретро15 МАРТ 2019

Списъкът с бившите на Дженифър Лопес

Латината има доста пъстро любовно минало. Освен трите й брака, то включва някои от най-големите имена в шоубизнеса.