Living : Ретро24 СЕПТЕМВРИ 2019

Антонио Бандерас и Мелани Грифит: 18-годишна любов, удавена в пари и алкохол

“Мелани все още е сред най-близките ми приятели и е част от моето семейство”, заяви Антонио

Антонио Бандерас и Мелани Грифит се разведоха преди 4 години след близо 20 години съвместен брак, но и до този ден остават близки.

В последното си интервю Антонио Бандерас заговори за връзката си с Мелани Грифит. С нея той е прекарал най-дълга част от живота си и тя е тази, която го е дарила с единственото му дете.

Въпреки че отдавна не са заедно, Антонио казва, че не спират да си комуникират. Той все още я чувства като част от семейството си и тя остава негов най-добър приятел.

Сега отношенията им са наистина добри, но докато са били заедно са преминали през много трудности.

Любовта им започва на снимачната площадка на филма Two Much и възниква мигновено – още в първия миг, в който Антонио Бандерас вижда Мелани, той разбира, че има нещо специално в нея.

“Първото нещо, което ме попита, бе на колко години съм. Никой не се е държал толкова грубо с мен на първата ни среща, но въпреки това той успя да ме заинтригува”, споделя на свой ред Грифит в старо интервю.

По това време и двамата са все още женени и затова решават да прикрият чувствата си един към друг. Но любовта им прераства все повече и повече, докато работят заедно и скоро те се развеждат с тогавашните си партньори, за да дадат шанс на връзката си.

Антонио Бандерас все още е секс икона на 58 години

Когато се женят, Мелани има две деца от предишните си бракове, но скоро и на тях им се ражда дъщеря – Стела.

По това време връзката им е в най-добрия си етап. Тогава Антонио разказва как въпреки че в началото приятелите им са смятали, че няма да се задържат заедно повече от 6 месеца, той имал чувството, че един ден ще празнуват 40-годишен брак.

За съжаление идилията не продължава дълго. През 2000 година миналото на Мелани я застига – от тинейджър тя се е борила със зависимостта си към алкохола и наркотиците и тогава отново се поддала на изкушението. Постъпва в рехабилитационен център, като тогава според нея е бил един от най-трудните моменти в живота й. Тя коментира, че ако Антонио не е бил с нея тогава, вероятно нямало да се справи. Разбира се, това предизвикало проблеми във връзката им, но те не били достатъчни, за да ги разделят.

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

До този момент двойката деляла финансите си и никой не използвал парите на другия, но заради тежкия период за Мелани, тя трудно се справяла с финансите си. Така в един момент решили да споделят парите си, което предизвикало още трудности в отношенията им.

През останалите години от брака им Мелани се борила със зависимостта си, а заради кариерите си често е трябвало да прекарват дълги периоди разделени. Така с времето връзката им поемала още и още трусове, докато накрая през 2015 не решават да сложат край на брака си.

Историята на Тина Модоти, много повече от “любовницата на Фрида Кало”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕТРО

Ретро09 СЕПТЕМВРИ 2019

Причината принцеса Даяна да намрази CHANEL

След развода си, тя нито веднъж не облякла нещо с тази марка

Ретро31 ЮЛИ 2019

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

Единствено те успяха да укротят демоните на актьора, макар и не завинаги

Ретро05 ЮЛИ 2019

Фрида Кало, една цяла вселена от болка и любов

Прочетете някои от най-вълнуващите цитати на мексиканската художничка, отишла си от този свят на 47 години

Ретро20 ЮНИ 2019

Тъжната истина за принцеса Даяна и свирепата следродилна депресия

Лейди Ди е получила лечение, но не и подкрепата на близките си