Рецепти : Food news19 ДЕКЕМВРИ 2017

Посрещаме 2018-та с много балончета и звезден блясък

Moët & Chandon с неустоимо предложение за празничните вечери

Има ли по-вълшебно време от края на годината? Празничният дух е в своя вихър: на всеки ъгъл сияят светлини, въздухът е изпълнен с добро настроение.

Не е случайност, че “Moët” се римува с “fête” (парти, празник), защото през 2017 г. марката ще внесе своето уникално savoir-fête – изкуството да празнуваш, в коледните и новогодишни празненства и събития по целия свят. По ежегодна традиция Moët & Chandon отбелязва празничния сезон с искрящата колекция Golden Sparkle, чиято звезда е лимитираната бутилка за края на 2017 г. Moët Impérial Golden Sparkle.

Тази година Moët & Chandon ни демонстрира изкуството да празнуваш и се фокусира върху магията на сезона. Колекцията Moët & Chandon Golden Sparkle сияе с енергията на последния #moetmoment от годината!

В сърцето на всичко е лимитираната бутилка Moët Impérial Golden Sparkle. С искрящите си златни оттенъци и елегантни ефекти, тази звезда изгрява с неочаквано и луксозно присъствие – перфектно за всяко празненство, коледно или новогодишно парти, или събитие. Тази изключителна, празнична лимитирана бутилка крие емблематичното шампанско на Moët & Chandon – Moët Impérial. Експлозията от блестящи балончета идеално подхожда на топлината, щедростта и настроението на сезона.

Лимитираната колекция Moët Impérial Golden Sparkle Jeroboam е една от най-впечатляващите идеи за празничния сезон. Нищо не може да се сравни с фойерверките от златни искри в стилната опаковка от елегантни златни листа. Големият и дързък формат е символ на смайващото въодушевление, което кипи отвътре!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА FOOD NEWS

Food news19 ЮНИ 2019

Новата напитка на лятото, която ще измести кафето

Запознайте се с мексиканската студена напитка хорчата

Food news14 ФЕВРУАРИ 2019

3 храни, които не осъзнавате, че приготвяте по грешен начин

Става дума за доматите, картофите и броколите

Food news16 ЯНУАРИ 2019

6 мита за готвенето, в които да спрете да вярвате

И не, водата не завира по-бързо като добавите сол