Обемни устни с масло от мента

И още няколко трика, чрез които ще постигнете бързо и лесно перфектната визия

Обемни устни с масло от мента

Наясно сме, че за да постигнем перфектната грим визия са ни необходими доста време и усилия. Има обаче доста бързи и лесни трикове, които са изненадващи, но вършат страхотна работа.

Например знаете ли, че ви трябва капка масло от мента и след секунди ще се сдобиете по магичен начин с обемни устни ала Кайли Дженър. Специалистите съветват да добавим няколко капки към глоса си и при всяко нанасяне, те ще са по-сочни, така че смело може да пропуснете стъпката с нанасяне на молива.

Какви други трикове обаче можем да научим от грим експертите?

Перфектна очна линия

Ако бързате и нямате време да постигнете идеалната очна линия, която се нуждае от голяма прецизност и време, то вече може да я направите благодарение на извивачката за мигли. Вземете молива за очи и минете с писеца върху горната й метална част. След това извийте миглите си, както обикновено и воала, вече имате перфектната очна линия.

13 са видовете блясък за устни

Без напластяване на миглите

Докато сушите косата си или правите кафето, сложете спиралата ви за очи във вашето деколте. От топлината на тялото, черната емулсия на спиралата ще придобие супер гладка формула и така лесно и безпроблемно ще я нанесете на миглите, без да се напластят.

Обемни устни с масло от мента

Организирайте гримовете

Никога не можете да намерите любимите си пудра, сенки и четки, но с една брилянтна DIY идея на момичетата от HerCampus, вече няма да имате проблем с това. Вземете една готина и лъскава кутия, в която да съхранявате всички атрибути от грима си. Така ще запазите всичко организирано и няма да губите от поглед нито един от любимите си продукти.

Три неща вредят най-много на косата

Къдрици за минути

Забравете за часовете, които досега губехте, за да се сдобиете с перфектните къдрици. Вместо това, опитайте един гениален трик от Makeup.com. след като излезете от банята и косата ви е почти суха, я вържете на висока конска опашка, разделете я на четири и накъдрете всяка част с маша или я сложете около ролка. Досушете гривата си и оставете да изстине докато отпивате кафето си. Фиксирайте я с малко лак за коса и я пуснете да пада свободно.

Хидратирайте косата

Преди сутрешното си кардио, сложете балсам в косата си и я вържете. Докато правите сутрешните си упражнения, от скалпа ви се отделя топлина, която ще помогне на косата ви да абсорбира полезните съставки. След като приключите с тренировката си, просто изплакнете, след това измийте тялото и лицето и сте готови за път.

През лятото прескочете фон дьо тена

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Фийби Тонкин се грижи за кожата си само вечер
Съвети & тенденции26 НОЕМВРИ 2020

Фийби Тонкин се грижи за кожата си само вечер

Слънцезащита сутрин, останалото - на края на деня

Кендал Дженър с най-много пари от Instagram през миналата година
Съвети & тенденции13 НОЕМВРИ 2020

Кендал Дженър се грижи за кожата си с домашна маска за лице

Цялата й рутина за грижа за кожата се състои от общо девет стъпки

Идеи за маникюр, който можем да си направим и у дома
Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2020

Гел лакът е по-полезен за ноктите и още митове и легенди за маникюра

Слагаме край на онези митове, на които всички поне за малко сме вярвали

Няколко съвета от модел как да позираме за снимки
Съвети & тенденции03 НОЕМВРИ 2020

Няколко съвета от модел как да позираме за снимки

Позата "леко отегчена, но секси" работи безотказно