Да пътуваме като Наоми Кембъл

Ето каква е рутината на супермодела, когато лети със самолет

Когато пътуваме, особено със самолет, кожата ни много лесно се дехидратира и остава в лошо състояние.

Наоми Кембъл обожава да пътува, както тя самата признава във новото видео в канала си. Но въпреки че целият процес й носи удоволствие, тя осъзнава, че има много подробности, за които трябва да се погрижи, когато е на път. Затова си е съставила рутина, от която всички можем да се поучим, и сега я споделя с нас.

Една жена на 48: Перфектната форма на Наоми Кембъл

Първата задължителна стъпка е да дезинфекцира всичко около нея – без значение в какъв самолет пътува и колко е платила за билета, тя иска да е сигурна, че ще е заобиколена от чиста среда. Изважда ръкавиците си и с мокри кърпички почиства всяка част около нея, която мисли, че може да докосне.

След това добавя и покривало за седалката, така че да направи атмосферата по-приятна и проветрива за нея, а и отново, за да се предпази от бактерии.

Как да се освободим от стреса по време на пътуване

Когато е готова да се настани, тя слага собствена санитарна маска.  “Няма значение дали самолетът, с който пътувам е частен или не. Щом излети, хората започват да кихат и кашлят, което разпространява бактерии, и мисля, че моята рутина ми помага да се предпазвам от тях”, споделя супермоделът.

През останалата част на полета тя нанася маски за лице, които да пазят кожата й хидратирана – винаги пътува с поне два различни вида. Освен това, подобно на повечето от нас, си похапва Harribo и Twix, които си е купила от безмитната зона. Да не забравяме и последната важна част – през цялото време пие много вода, за да пази тялото и кожата си хидратирана.

Наоми Кембъл официално ще бъде именувана като модна икона

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции07 АПРИЛ 2020

7 бюти грешки, които развалят снимките ви

Избегнете ги и няма да ви трябват филтри

Съвети & тенденции02 АПРИЛ 2020

Смути за красота: Миранда Кер и Кандис Суанпоул споделят своите рецепти

Според супермоделите, тайната на сияйната кожа се крие в чаша

Съвети & тенденции28 МАРТ 2020

10 тайни за красотата на Бионсе

Нейният гримьор разкрива малките трикове, на които тя разчита всеки ден