Beauty : Съвети & тенденции26 СЕПТЕМВРИ 2018

7 тайни за младостта на Виктория Бекъм

Формулата й е семпла и съвсем достъпна

През годините Виктория Бекъм измина дълъг път от поп звезда до моден дизайнер, като експериментира със стила, с прическите си, дори с размера на гърдите си.

Експертите наричат грима й идеален – точно такъв, какъвто трябва да бъде: нито повече, нито по-малко. За своите 44 години Виктория изглежда млада, изискана, нежна и свежа. През последните години с нея работи един и същ гримьор – това е Уенди Роу. Именно тя споделя кои са 7-те причини Бекъм да изглежда идеално към днешна дата.

ЗНАЕ КАКВО Й ОТИВА

Гримът й е минималистичен, но безупречен. Тя се чувства комфортно в кожата си. Знае какво работи за нея и прави точно това.“

ГРИЖИ СЕ СТАРАТЕЛНО ЗА КОЖАТА СИ

Гримът е само глазурата на тортата. Режимът й за грижа е религията на Виктория. Всеки път, когато нанася крема си, тя го прави с масажни движения, за да подобри кръвообращението по кожата.”

ДЕЛИКАТНО АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ЧЕРТИТЕ

Правя лек контур, който визуално подчертава чертите на лицето й, без да ги преувеличава. Със стик докосвам под скулите, на гърба на носа, по линията на брадичката и под нея, след което с плоска четка разнасям. След това нанасям база за грим с пръсти, за да се слее за ефект „втора кожа“.”

Как се гримира Виктория Бекъм за червения килим?

ПОДЧЕРТАВА НАЙ-КРАСИВОТО – ОЧИТЕ

Класически опушен грим е оръжието на Виктория. В зависимост от събитието се променят само леко детайлите на този грим. Понякога просто подчертава миглите с дебел слой спирала.”

НЕ ЗАБРАВЯ ЗА ВЕЖДИТЕ

Според Уенди Виктория има късмет с веждите си – те са плътни и звездата предпочита да не ги подчертава. Тя само отстранява излишните косъмчета и подчертава естествения им обем и форма, като ги разресва с четка и нанася само лек щрих с молив. Но запазва естествената им текстура.

НЕ БЪРКА С ЧЕРВИЛОТО

Минимум грим ще ви позволи да изглеждате по-млади, споделя Роу. Тъй като Виктория предпочита да се фокусира върху очите, тя избира универсални и неутрални нюанси за устните. Но все пак, когато избира цвят, той е по-светъл в средата и по-тъмен в ъглите на устните. Това създава илюзията, че са по-плътни.

Два продукта, които Виктория Бекъм има винаги в чантата

ГРИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ

Здравословният й начин на живот е най-важният актив за красота на Виктория. Балансираната диета помага на кожата й да остане красива, а на тялото – да бъде енергично. Отделя достатъчно време за тренировки, както и за сън. „Кожата й сияе и без грим, затова всичко, което правя, е да подчертая най-добрите й черти“, казва Роу.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Beauty09 ОКТОМВРИ 2019

Новият тренд в грима – сапунени вежди

Жените се отказват от професионалните си продукти за вежди и ги заменят със сапун

Съвети & тенденции09 ОКТОМВРИ 2019

Най-важните съставки в козметиката според възрастта

Специалисти препоръчват да използваме различни съставки през различни части от живота си

Съвети & тенденции08 ОКТОМВРИ 2019

Витамин C е незаменим в битката с възрастта

Продуктите с него защитават кожата от преждевременни бръчки и възстановяват здравия й вид

Съвети & тенденции08 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер показва как се грижи за красотата си по време на бременността

Как се справя с предизвикателствата по време на бременността и как продължава да поддържа самочувствието си тя?