Beauty : Beauty новини06 ЮЛИ 2019

“Бюти сандвич” е новата процедура, с която звездите поддържат красотата си

Не, за съжаление, не е за ядене

Процедура, която може да измести нуждата от ботокс и филъри. Всички модели на Victoria’s Secret я одобряват. Звучи добре нали? Как ще реагирате, ако ви кажем, че говорим за терапия, която носи името “бюти сандвич”.

Гуруто в грижата за красотата Иван Пол представя новата най-гореща тенденция сред козметичните терапии. Това е процедурата, със страхотен ефект, но с може би най-необичайното име – бюти сандвич.

Той я разработва от 9 години вече и за сега я е приложил на повечето модели на Victoria’s Secret, както и на много от посетителите на тазгодишната Met Gala. За сега терапията има много позитивни отзиви и всеки пробвал я казва, че напълно си заслужава високата цена от 850 долара за процедура.

Какво точно представлява?

Терапията започва първо с консултация и изготвяне на индивидуална стратегия за всеки клиент. След това идва ред на почистването на кожата, като за целта се използват само естествени продукти. За да се намали отока и подуването по лицето, се прави масаж на лимфните възли, а после със същата цел се използва и ролер за лице.

Същинската част, която всъщност е дала името “сандвич”, започва с терапия, която използва радиовълни, третиращи кожата от вътре. Клиентът чувства леко затопляне, но е напълно безболезнено. След това се третира епидермиса, което допълнително помага за изглаждането на бръчките и следите от акне.

Лекото пулсиране, което се усеща по време на процедурата Иван нарича кардио за лицето. То помага за стимулирането на колаген и подобряването на еластичността на кожата.

Тези трикове в грижата за красотата не изискват никакво усилие

Най-добри резултати процедурата дава като се прави веднъж месечно в продължение на 5 месеца. Това е единствената значителна разлика между процедурата и ботокса – второто дава резултати веднага, докато първото подобрява веднага вида, но най-траен и сполучлив ефект получаваме след няколко месеца.

Какво, защо и как – всичко за микротоковата терапия

Работят ли наистина шампоаните за растеж на косата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини21 ЯНУАРИ 2020

Дъщерята на Кайли Дженър също "създаде" грим колекция

Лимитираните продукти излизат на пазара навръх втория рожден ден на Сторми

Beauty новини20 ЯНУАРИ 2020

Изискана и съблазнителна, Кая Гербер за YSL Beauty

Звездата в тази кампания са блестящите устни

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Първата спирала, създадена от екипа на Риана

Брандът на звездата Fenty Beauty стартира новата година, като разширява портфолиото си