Beauty : Beauty новини06 ЮЛИ 2019

“Бюти сандвич” е новата процедура, с която звездите поддържат красотата си

Не, за съжаление, не е за ядене

Процедура, която може да измести нуждата от ботокс и филъри. Всички модели на Victoria’s Secret я одобряват. Звучи добре нали? Как ще реагирате, ако ви кажем, че говорим за терапия, която носи името “бюти сандвич”.

Гуруто в грижата за красотата Иван Пол представя новата най-гореща тенденция сред козметичните терапии. Това е процедурата, със страхотен ефект, но с може би най-необичайното име – бюти сандвич.

Той я разработва от 9 години вече и за сега я е приложил на повечето модели на Victoria’s Secret, както и на много от посетителите на тазгодишната Met Gala. За сега терапията има много позитивни отзиви и всеки пробвал я казва, че напълно си заслужава високата цена от 850 долара за процедура.

Какво точно представлява?

Терапията започва първо с консултация и изготвяне на индивидуална стратегия за всеки клиент. След това идва ред на почистването на кожата, като за целта се използват само естествени продукти. За да се намали отока и подуването по лицето, се прави масаж на лимфните възли, а после със същата цел се използва и ролер за лице.

Същинската част, която всъщност е дала името “сандвич”, започва с терапия, която използва радиовълни, третиращи кожата от вътре. Клиентът чувства леко затопляне, но е напълно безболезнено. След това се третира епидермиса, което допълнително помага за изглаждането на бръчките и следите от акне.

Лекото пулсиране, което се усеща по време на процедурата Иван нарича кардио за лицето. То помага за стимулирането на колаген и подобряването на еластичността на кожата.

Тези трикове в грижата за красотата не изискват никакво усилие

Най-добри резултати процедурата дава като се прави веднъж месечно в продължение на 5 месеца. Това е единствената значителна разлика между процедурата и ботокса – второто дава резултати веднага, докато първото подобрява веднага вида, но най-траен и сполучлив ефект получаваме след няколко месеца.

Какво, защо и как – всичко за микротоковата терапия

Работят ли наистина шампоаните за растеж на косата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят