Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Знаците, които бележат началото на края, според зодията му

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Всяка зодия обикновено минава през няколко етапи преди да прекрати връзка. За Козирога това е постепенно охладняване, а за Скорпиона раздялата е бърза и рязка.

Овен

Обичат забавлението, но когато загубят интерес, напълно се затварят в себе си. Постоянно търсят нови преживявания и партньорите им трябва да поддържат мистерия във връзката. Когато това не се случва, те лесно биха си тръгнали. Малко преди края на връзката, може да започнат да обвиняват партньора си за всичко негативно в живота им.

Телец

Те не се отказват лесно от връзка. Упорити и твърдоглави, те трудно биха признали грешките си, но ще се постараят да запазят отношенията възможно най-дълго. Когато обаче решат да продължат напред, няма как да не го познаете по държанието му – Телецът рязко охладнява и повече не инвестира никакви усилия във връзката.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Близнаци

Те скриват чувствата си и не показват, че се колебаят, докато междувременно преминават през безброй вълни от колебания. Не обичат рутинното ежедневие, а предпочитат да има трудности, които да преодоляват заедно с половинката. Когато се разделят с партньора си, го правят със спокоен тон и след известно време има вероятност да се върнат.

Рак

Ако Рак е решил да се раздели с половинката си, знайте, че преди това е мислил дълго време. Раздялата за тях е много болезнена, при всяка раздяла техният  емоционален свят се разпада. Затова си тръгват единствено когато се чувстват сякаш наистина повече няма какво да направят, за да спасят връзката.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Лъв

Те са горди и дори понякога малко егоисти. Могат да са във връзка, но да продължават да поддържат топли отношения с бившия си. Те обаче знаят как да накарат партньора си да се чувства добре, затова тези техни залитания остават незабелязани. Когато решат да напуснат връзката обаче, спират напълно това приятно отношение и бързо преминават напред след раздялата.

Дева

Лоялни са и трудно биха прекратили връзката, непрекъснато се опитват да се подобряват като партньор с цел да запазят интереса на другия. Стигат до раздяла само когато са обсъдили обширно с партньора си какво могат да направят, за да спасят връзката. Ако не откриват възможен сценарий за хепи енд, бързо се адаптират и продължават напред.

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

Везни

Полагат големи усилия, преди да напуснат връзката. Опитват се отново да очароват партньора си, флиртуват и се опитват да го съблазнят. Ако всичко това се провали, ще приключат отношенията с добър тон и ще се постараят да поддържат приятелството с бившия, независимо колко трудно преживяват раздялата.

Скорпион

Те са взискателни и не се страхуват да прекратят връзката, когато чувстват, че друг може да им предложи по-добро. Склонни са да отмъщават, ако връзката е приключила по инициативата на партньора им.

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Стрелец

Стрелците са много социални и постоянно търсят нова връзка, когато усетят, че сегашната им не върви. Не се ангажират емоционално така лесно и бързо биха се отегчили в дълги връзки. Търсят независимост и имат нужда от отворени хоризонти. Когато другият човек ги ограничи, лесно ще му намерят заместник.

Козирог

За тях семейството е много важно, затова трудно прекратяват връзка. Ще вложат много усилия да възстановят любовта и ако не успеят, го приемат като личен провал. Ако раздялата е по тяхна идея, вероятно преди това дълго време партньорът им ще усеща постепенното отдалечаване на Козирога. В такива ситуации той се опитва да се държи добре и да не разочарова партньора си до самия край, но от студеното му отношение си проличават намеренията му.

Най-лошите навици на всяка зодия

Водолей

Те са свободолюбиви и не обичат драми. Ако почувстват, че партньорът им е тръгнал в друга посока от тази, в която Водолеят се е насочил, ще прекратят връзката, без да влагат много емоции. Точно това обаче им позволява да останат приятели с бившия си.

Риби

Прекратяват връзката единствено ако и двете страни са съгласни. Дори и да се чувстват емоционално незадоволени, ще продължат да се стараят в името на предишните си чувства. Ако ги нараните, ще го преживеят много трудно, но въпреки това ще продължат да поддържат добрия тон.

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Алфа жените на зодиака
Зодии26 МАЙ 2020

Алфа жените на зодиака

Някои знаци просто не могат да заемат друга роля, освен лидерската

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни
Зодии21 МАЙ 2020

Новолунието в Близнаци е перфектната възможност за почивка

Зодии Близнаци и Скорпион ще бъдат най-засегнати

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение
Зодии17 МАЙ 2020

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение

Каква е мантрата, която ви пасва най-добре в момента?

Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата
Зодии15 МАЙ 2020

Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата

Четири са зодиите бунтари, които не обичат да им казват какво да правят.