Астро Мания : Зодии06 АПРИЛ 2020

Седмичен хороскоп от 6 до 13 април

Поемете си въздух – очаква ни значително по-спокойна седмица

Седмичен хороскоп от 6 до 13 април

Макар че до голяма степен ситуацията няма да се промени през тази седмица, всички ще се почувстваме по-добре. Зодиите Рак, Стрелец и Риби ще имат най-много задачи, но дори за тях седмицата ще бъде успешна.

Овен

Тази седмица ще бъде по-спокойна от предишната. Ще имате възможност най-сетне да си отдъхнете от напрежението, което ви тормози напоследък. Доброто ви настроение ще се отрази на отношенията ви с половинката и ще имате шанс да преодолеете проблемите, които напоследък пречат на връзката ви.

Телец

Започвате изцяло нов период в отношенията си с половинката и ще насочите цялата си енергия в тази посока. Наслаждавайте се на позитивната промяна, но все пак си оставете време, за да свършите някои от задачите, които можете, защото следващата седмица ще си благодарите.

4 зодии, които не стават за връзка от разстояние

Близнаци

Тази седмица ще протече по-спокойно и ще ви даде възможност да се подготвите за периода на сериозни промени, който ви очаква скоро. Ще имате възможност да свършите много от нещата, които сте си намислили. В любовен аспект ще се чувствате още по-щастливи.

Рак

Очакват ви значими промени в ежедневието ви, заради които ще трябва да си отделите известно време, за да се адаптирате. Може да имате проблеми в комуникацията с близките си, но това няма да ви спре да развивате личните си планове ползотворно и да се движите в успешна посока.

Седмичен хороскоп от 6 до 13 април

Лъв

Тази седмица планетите се нареждат във ваша полза и ще имате желаната от вас доза динамизъм и забавление. Единственият аспект, в който ще имате по-малко късмет, е в отношенията си с близките, защото е възможно да възникнат ненужни спорове.

Дева

Най-сетне ще откриете силите да се занимавате със задачите, които отлагате в последните дни. Това всъщност ще ви зареди с повече енергия и ще се мотивирате да приведете живота си в ред. През уикенда пък ще превключите на вълна забавление и ще отделите повече време за приятен разговор с приятел.

Най-неверните мъже според зодията

Везни

Ще успеете да постигнете баланс между важните за вас неща, който в последните дни, ако не и седмици, ви убягваше. Тази седмица ще започне и съвсем различен период в отношенията ви с някои от близките ви, което ще подобри настроението ви. Все пак обаче трябва да бъдете внимателни с думите си, защото е възможно да нагрубите някой, без да го желаете.

Скорпион

Седмицата започва сравнително спокойно и с всеки един ден ще се появява нещо ново, което да ви зарадва. Не бързайте да ангажирате със задачи подобреното си настроение, а си дайте възможност за почивка. Ще се чувствате много по-малко стресирани и това ще ви се отрази в много аспекти. Дори и в сексуалния ви живот.

Седмичен хороскоп от 6 до 13 април

Стрелец

Седмицата ви ще бъде натоварена, но в позитивен смисъл. Ще успеете да свършите много неща, но и ще ви се наложи да помислите на онези теми, които отбягвате. Отделете си време за равносметка, особено по отношение на връзката си – искате ли да продължите така, или е време за промяна.

Козирог

През идните дни ще почувствате нужда от малко разнообразие и ще предприемете действие по въпроса. Може би дори ще учудите сами себе си със спонтанността си, но промяната ще ви се отрази положително. Ще успеете да отделите и достатъчно време за работа, така че седмицата ще е пълноценна.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Водолей

Макар и в началото на седмицата да не ви изглежда така, по средата й изведнъж ще изпитате прилив на енергия и ще се мотивирате не само да свършите чакащите задачи, но и ще отделите значително време за по-приятни занимания. Те ще повдигнат духа ви.

Риби

Лесно ще постигнете желания баланс между семейните и работните задължения. Не че те ще са твърде много тази седмица – точно липсата на належащи задачи ще направи следващите дни приятни. Ще имате възможност да обърнете внимание на себе си и да презаредите с позитивна енергия.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Алфа жените на зодиака
Зодии26 МАЙ 2020

Алфа жените на зодиака

Някои знаци просто не могат да заемат друга роля, освен лидерската

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни
Зодии21 МАЙ 2020

Новолунието в Близнаци е перфектната възможност за почивка

Зодии Близнаци и Скорпион ще бъдат най-засегнати

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение
Зодии17 МАЙ 2020

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение

Каква е мантрата, която ви пасва най-добре в момента?

Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата
Зодии15 МАЙ 2020

Зодиите, които не се страхуват да нарушат правилата

Четири са зодиите бунтари, които не обичат да им казват какво да правят.