Астро Мания : Зодии23 АПРИЛ 2017

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Ето отговорът защо дамите Овен и Лъв ще ви впечатлят от пръв поглед

Те изглеждат толкова уверени в това, което правят, че няма как някой мъж да остане безразличен. Дори да имат някакви вътрешни съмнения, никой няма да разбере за тях. Те са изключителни партньори заради способността си да бъдат изключително различни, вълнуващи и винаги готови за приключения.

Телците никога не позволяват някой да се качи на главата им и именно в това се крие чара им. Те държат на уважението и няма да подминат с лека ръка обидата. Едновременно с това са изключително сърдечни и тези, които са спечелили място в сърцето им, са сред най-големите щастливци.

Близнаците не само не се срамуват от своите особености, но и се гордеят с тях. Не се страхуват да признаят, когато грешат, защото променят мнението си почти непрекъснато. Изключително освободени са и могат да говорят за всичко. Те са толкова интересни, че можеш с часове да говориш на различни теми с тях.

Изключително миролюбиви и чувствителни, те привличат с харизмата, която излъчват. Романтици, привлечени от литературата и изкуството, те ще ви пренесат в един различен свят. Придирчиви са към света около тях и подбират внимателно всичко – виното за вечерята, мебелите у дома, музиката, филмите...

Ако някоя дама ви привлече от пръв поглед, има голяма вероятност да е Лъв. Представителите на тази зодия са изключително харизматични и открояващи се сред тълпата. Тя винаги е заобиколен от много приятели, тя е човекът, който забавлява всички и създава най-добрите спомени.

Девите карат околните неусетно да се превърнат в по-добри личности и именно това привлича най-много. Те умеят да ни покажат хубавата страна на живота, без много драми и в пълна хармония с всичко. Те са онези приятели и партньори, за които нашите родители мечтаят да имаме.

Везните са най-добрите слушатели сред всички зодии. Те са тези, на чието рамо можем да поплачем, когато ни е тежко и да ни дадат най-добрия и обективен съвет. Те са идеалните партньори, които ще ни помогнат да се измъкнем от всяка ситуация.

Те привличат с опияняващата сила, която излъчват с визията си. Те са превърнали мултитаскинга в изкуство и с охота следваме техния пример. Скорпионите са тези, които успяват да изградят успешна кариера, докато едновременно с това имат и страхотно семейство.

Стрелците успяват да привлекат всеки със своята непринуденост и свободата, която излъчват. Дали ще са с клин, вързана коса и без капка грим, те не се вълнуват от това, а увереността им успява да впечатли всеки. С лекота успяват да скъсят дистанцията с всеки и не е трудно човек да се влюби в тях.

Никой не може да води разговори, както един Козирог. Ако е в настроение за клюки, могат да пленят всеки, тъй като никога в живота си няма да са срещали по-сладкодумен събеседник от тях. Понякога обаче са доста осъдителни и непримирими, но това е нещото, с което успяват приятно да изненадат някого.

Дамите Водолеи са едни от най-магнетичните личности на Зодиака. Те са изключително открити и готови за нови преживявания. Начинът им на мислене ще ви очарова. Те са оригинални и интересни и постоянно ще ви предлагат нови приключения, които ще приемете като част от собствените си интереси.

Рибите привличат мъжете със своята нежна страна, със сигурността и безусловната любов, която само те могат да предложат. Представителите на тази зодия са изключително чувствителни и любящи, ежедневно полагат грижа както за своя партньор и отношенията им, така и за близките си. Не проявяват особени претенции или драми и правят живота по-лек.

Всяка една жена притежава свое собствено очарование, но с какво успявате да очаровате мъжете?

Оказва се, че всяка една зодия има определени качества, които привличат като магнит. Дали това ще е вашата увереност или пък невинното ви излъчване, дали ще е чувството ви за хумор или начина, по който успявате да се справите с всичко, вижте тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЯНУАРИ 2020

Зодиите и развода: малко интересна статистика

Как гледат различните знаци на брака, връзките и любовта изобщо

Зодии09 ЯНУАРИ 2020

Пълнолунието в Рак ще ни донесе депресивни мисли

Така нареченото "вълчо пълнолуние" ще провали новогодишните ни обещания

Зодии27 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-големите страхове на всяка зодия

Едни се страхуват, че ще ги отблъснат, а други ги плаши мисълта за обвързването

Зодии25 ДЕКЕМВРИ 2019

Слънчево затъмнение в Козирог ще направи празниците още по-емоционални

На 26-ти ни очаква последното затъмнение за десетилетието