Астро Мания : Зодии02 АПРИЛ 2020

Най-неверните мъже според зодията

Четирима са представителите на зодиака, които имат слаби ангели

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Някои мъже са способни да живеят с една жена цял живот. За други обаче това е просто невъзможно. Вижте сред кои зодии най-често можете да намерите неверник. 

Близнаци

Най-опасните мъже сред представителите на Зодиака, които трудно се задържат само с една любима в живота. Те перфектно знаят как да омаят една жена и какво да й кажат в мига, в който решат да изчезнат. Тяхната интелигентност е нещото, което им помага с лекота да заблудят хората около себе си. Ето защо със същата лекота скачат от едно легло в друго. Но същата тази интелигентност може да им напомни, че най-голямата грешка, която могат да допуснат, е да разрушат връзката си.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Стрелец

Това е знакът, който е винаги готов за приключения и забавления с приятели. Обичат да общуват с противоположния пол и да флиртуват. Известни са с високото си либидо и страхът си от връзките, поради което често предпочитат да останат сами.

Най-неверните мъже според зодията

Ако обаче те действително се решат на връзка (което е сравнително рядко), вероятно са сериозни към взаимоотношенията си и няма да искат нищо да се обърка. А фактът, че са пристрастени към секса, не е гаранция, че ще ви измамят.

Най-неверните мъже според зодията

Риби

Тази зодия е социална пеперуда. Рибите обичат да се срещат с нови хора през цялото време. Понякога и флиртуват с тези хора… Обикновено започват с безобидна закачка, която винаги може да се превърне в нещо повече. Ако този знак ще изневери, първо ще се случи на емоционално ниво. Тогава те или ще позволят това да доведе до секси, или ще прекратят всякакви отношения с дадената личност, тъй като за тях емоционалната изневяра е също толкова тежка, колкото физическата.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Скорпион

Скорпионите са смели, страстни и импулсивни. Те гонят това, което искат, дори ако се налага да преминат всички граници. Трудно им е да се контролират, поради което с лекота се отдават на своите импулси. Разбира се, ако обичат достатъчно силно, е възможно да се сдържат да флиртуват толкова много, ще спрат да пият толкова много, ще спрат да се хранят толкова много и ще действат достатъчно отговорно, така че да можете да им се доверите.

За още зодии, звездни новини, съвети за красота и стил последвайте ни във Фейсбук!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва
Зодии01 АВГУСТ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

+ 3-те зодии, които са неговите сродни души

Не се страхувайте да поемате рискове по време на пълнолунието във Водолей
Зодии24 ЮЛИ 2021

Не се страхувайте да поемате рискове по време на пълнолунието във Водолей

Луната тази седмица ни носи куража да въведем големи промени в живота си

Любовта срещу коронавируса: Как стотици двойки избраха да се оженят въпреки пандемията
Зодии14 ЮЛИ 2021

Какви са мъжете от различните зодии в брака

Съпругът Овен е много забавен и див, но и егоист, не очаквайте сериозност от Водолеите

Трите най-съблазнителни зодии
Зодии06 ЮЛИ 2021

Трите най-съблазнителни зодии

Тези дами притежават уникален чар и сексапил