Зодиите никога няма да ви кажат, че…

Нещата, които всяка зодия не искат другите да знаят за нея

Всеки си има тайни – някои от тях зависят от астрологията. Ето ги нещата, които зодиите ще се постараят да скрият от всички.

Овен

Хората от зодия Овен често се оказват неподредени, нямат против малко мръсотия и когато никой не може да ги види, те обичат да оставят разхвърлено.

Телец

Понякога обичат просто да си мързелуват – ако зависи от един Телец, ще си освобождава един ден от време на време, в който да не прави нищо.

Близнаци

Близнаците са познати като много комуникативни личности, но истината е, че и те понякога не искат да говорят с никого, но няма да си признаят, за да не разочароват приятелите си.

Рак

Те тайно слушат едни и същи песни, от както са напуснали гимназията. Те са толкова предани на вкуса си, че дори годините не промяна предпочитания им стил за музика.

Лъв

Лъвовете понякога имат физическата нужда да останат насаме, но чувстват, че това разваля репутацията им като комуникативни души. Склонни са да отказват оферти за срещи с хора, само за да останат насаме.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Дева

Въпреки че Девите ще ви накарат да си мислите, че целият им живот е под контрол и всичко върви страхотно за тях, много често те чувстват неспособност да се справят с предизвикателствата пред тях.

Везни

Това е една от зодиите, които изглеждат напълно невинни и миловидни заради отношенията си с хората, че никой не би предположил какви добри стратези са. Те винаги мислят няколко хода напред и за това как да достигнат до желаната си цел.

Скорпион

Скорпионите принципно обичат да крият някои неща за себе си, но никога не биха си признали, че е така. Винаги имат тайни, но искат хората да ги виждат като отворени и открити личности.

Стрелец

Най-мразят да губят, затова, когато един Стрелец загуби дори на бордна игра със семейството вътрешно е силно ядосан, дори да не го покаже.

Най-самовлюбените зодии

Козирог

Въпреки че Козирозите са виждани най-често като консервативни, те всъщност са скрити лимонки – имат съвсем друга личност в леглото и там са готови на много експерименти.

Водолей

Водолеят обича да се различава от останалите – като една от най-рядко срещаните зодии, те обичат да правят неща, които другите не биха, да са нетипични и да вървят срещу системата.

Риби

Те имат много силна интуиция и разчитат на не много повече, отколкото си признават. Понякога първото впечатление, което са получили за някого, е толкова решаващо, че дори другият да направи всичко, за да промени мнението им, те няма да сломят.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците31 АВГУСТ 2019

3 зодии, които трудно се забравят

Ако веднъж сте с отворили сърцето за тях, ще ви бъде трудно да се сбогувате

Характеристики на знаците28 АВГУСТ 2019

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама

Везните не понасят да са необвързани, но Скорпионите нямат против

Характеристики на знаците25 АВГУСТ 2019

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

За тях най-важното е да си прекарват добре и да се забавляват сред голяма група хора

Характеристики на знаците17 АВГУСТ 2019

Трите лица на всяка зодия

Всеки знак се отличава с три различни вида характери на представителите й