Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях

Всеки е имал лош ден, когато все нещо не върви наред и ни мъчи лошо настроение.

Ето как реагират зодиите на подобни моменти.

Овен

Те няма да са най-приятната компания, когато са в лошо настроение – стават свръх импулсивни и егоцентрични. Могат бързо да избухнах в гняв или да действат, без да се замислят, затова не слушайте какво говорят, вероятно ще се опитат да ви наскърбят.

Телец

На тях не им личи, когато са в лошо настроение, до момента в който чашата не прелее и не избухнат в бурна реакция. Понякога започват да плачат, без да могат да се контролират, друг път пък започват да крещят на първия, който ги ядоса.

Близнаци

Ще се опитат да скрият лошото си настроение, но ще познаете, че не са весели от сприхавостта им. Близнаците ще започнат да се заяждат на всекиго за всичко, което дори мъничко ги подразни и ще изкоментират всеки малък детайл, който забележат.

Рак

Понеже те не обичат да развалят настроението на другите, ще се опитат да не алармират никого, че нещо не е наред. Най-често, за да направят това ще се изолират и ще се опитат да останат напълно сами.

Лъв

Внимание – драма кралиците на зодиака. Лъвовете обичат вниманието под всичките му форми, затова и когато не са в добро настроение, ще го потърсят, създавайки някоя интрига или свада.

Дева

Те са като буреносен облак – когато една Дева е в лошо настроение, ще усетите в момента, в който влязат в стаята, напрежението веднага ще се усети във въздуха. Ще се преструват, че всичко е наред и ще са много мълчаливи, докато някой не ги ядоса и не стоварят цялата си негативност върху него.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Везни

В лошо настроение Везните ще станат манипулативни и хитри. Често тогава забъркват неприятности за останалите, защото контрулирайки чуждите животи ще чувстват, че имат повече контрол и над своя.

Скорпион

Лошите черти на Скорпионите, с които те се опитват да се борят през повечето време, се подчертават десеторно, когато са в лошо настроение. Започват да стават ревниви и обсебващи особено към половинката си.

Стрелец

Стрелците мразят да са в лошо настроение и затова, ако се случи денят им да не върви добре, се опитват да си върнат позитивния тон, като правят любими за тях неща. Предпочитат да си дадат 20 минути почивка, за да се разходят в парка, отколкото цял ден да мъчат себе си и другите около тях, защото им е зле.

Козирог

Когато един Козирог е в лошо настроение има способността да накара всекиго да се чувства нищожен. Те стават изключително негативни и студени към всички и с държанието си могат силно да наранят хората около тях.

Приятелките на мъжете от тези зодии са винаги щастливи

Водолей

Те са силно зависими от приятелите си и разчитат, че когато настроението им се скапе, някой от близките им ще им помогне. Ако това не се случи, обаче, стават черногледи и дори злобни.

Риби

Не стойте близо до Риби, когато са в лошо настроение – скоро и вие ще сте вкиснати. В такива моменти те започват да гледат на света по най-лошия начин и с думите си могат да доведат до депресия хората около тях.

4 зодии, които винаги късат с гаджето си първи

Какво мислят зодиите едни за други

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците19 ФЕВРУАРИ 2020

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

На Козирозите им подхожда Бионсе, на Телец Lana Del Ray

Характеристики на знаците23 ЯНУАРИ 2020

Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Раците се смятат за грижовни и всеотдайни, но недооценени. С най-високо самочувствие са Овен и Козирог, които се смятат за по-достойни лидери от всички останали

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.