Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

Разкриваме онази страна в характера на всяка зодия, която често се пренебрегва

Най-често изграждаме мнението си за зодиите според най-известните за тях факти. Днес обаче ще разгледаме всичко, което не знаем за характерите им, а трябва.

Овен

Те не могат да понасят караниците с любими хора, защото силно се страхуват, че ще ги загубят. Преструват се, че не е така, но по-късно се самообвиняват, че са позволили да се разделят с близък за тях човек.

Телец

Тайно се страхуват, че накрая ще останат сами, защото никой няма да иска да е с тях заради опакия им характер. Често са груби, защото това е първият им инстинкт, но след това съжаляват за направеното.

Близнаци

Опитват се да се впишат в групата и да бъдат най-забавните по простата причина, че фактът да останат сами ги плаши. Опитват се да се заобиколят с колкото може хора, дори това да означава, че трябва да променят себе си, за да се харесат на другите. Често това, обаче, им предписва етикета “двуличен и фалшив”, което силно ги ранява.

Рак

Преструват се на щастливи през цялото време, защото смятат, че ще разочароват близките си, ако показват твърде много негативни емоции. Искат да не притесняват никого около себе си.

Лъв

Много по-чувствителни са, от колкото си мислим. Мислят, че всеки път, когато някой около тях страда, те са по някакъв начин виновни за това и се обвиняват силно.

Кои зодии ви привличат най-силно?

Дева

Въпреки че са познати като една от най-организираните зодии, винаги целеустремени и решителни, всъщност много често се чувстват изгубени и не знаят как да се справят със собствения си живот… и мразят това. Мисълта, че не могат да се справят ги влудява и постоянно се фокусират върху проблема.

Везни

Имат нужда да бъдат обичани и обгрижвани. Желаят да инвестират в любовта и да дават всичко от себе си на някого. До толкова, че предпочитат да занемарят своя личен живот, за да помогнат на партньора си.

Скорпион

Притесняват се да се сближат с хората. Не искат да са сами, но и не искат да се доверят на никого и това им пречи да влязат в истинска връзка с някого. Затова понякога са склонни да излъжат или да манипулират човека до тях, от страх, че ще го изгубят, но никога не го правят с лошо намерение.

Стрелец

Чувстват се безпомощни и беззащитни, когато нямат обект на любовни чувства. Искат да се чувстват обичани, затова са готови да се отдадат на всеки, който им се предложи.

Козирог

Въпреки че обожават да работят и да се издигат в обществото, се страхуват, че заради амбициите си в кариерата няма да се справят в други аспекти в живота, особено любовта.

Полезна закуска за различните зодии

Водолей

Отчаяно искат да бъдат “нормални”, постоянно се панират, че не се държат, както трябва, чувствата им не са такива, каквито се очаква да бъдат, и държанието им не е на място. Притесняват се, че нещо не им е наред, затова са склонни да се самообвиняват.

Риби

Те са вечни мечтатели, които винаги планират и си представят бъдещето, но нямат никаква представа как ще го реализират. Притесняват се, че тази тяхна почти детинска представа за света ще им попречи да се справят с живота.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците19 ФЕВРУАРИ 2020

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

На Козирозите им подхожда Бионсе, на Телец Lana Del Ray

Характеристики на знаците23 ЯНУАРИ 2020

Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Раците се смятат за грижовни и всеотдайни, но недооценени. С най-високо самочувствие са Овен и Козирог, които се смятат за по-достойни лидери от всички останали

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.