Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Раците се смятат за грижовни и всеотдайни, но недооценени. С най-високо самочувствие са Овен и Козирог, които се смятат за по-достойни лидери от всички останали

Как различните зодии гледат сами на себе си?

Овен – Смятат се за най-достойните лидери, най-смели, с най-добрите идеи и най-силната воля. Типичният Овен е изконно неспособен да уважава и цени някого до степен да го остави той да води.

Телец – Телците са убедени, че на този свят те са свещените пазители на тайните на “добрия живот”. Съвършени естети, майстори кулинари. Че и любовчии. Самочувствието им е доста високо!

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Близнаци – Възприемат себе си като самотни гении. Близнаците се възхищават на собствения си ум и се смятат за по-интелигентни и прогресивни от всички останали.

Рак – Убедени са, че са незаменими закрилници. Самочувствието на Раците извира от това да има кого да обгрижват. Гледат на себе си като на най-грижовните и далновидни родители, най-преданите синове и дъщери и най-жертвоготовните приятели. В същото време, дълбоко в тях е залегнал комплекс, че никой не цени скъпоценните им грижи достатъчно.

Лъв – Виждат се като въплъщение на благородството. Лъвовете се смятат за “крале”. Властни, но мъдри и най-вече – винаги прави.

Двата типа хора от всяка зодия

Дева – В собствените си очи Девите са умни, коректни и безпогрешни, но недооценени. Вярват, че в този посредствен и покварен свят другите не са дорасли да понесат тяхната истина. Дефанзивни и самотни са (и го знаят).

Везни – Възприемат се като истински ангели. Везните живеят за това да са “мили и добри”, да претеглят всичко внимателно, никога да не реагират крайно, никога да не влизат в открито противоречие. Това, което отстрани изглежда като малодушие и лицемерие, за тях е проява на дипломатичност и рафинираност.

Скорпион – Проницателни и превъзхождащи другите по волята си и духовната си зрялост, така се виждат типичните Скорпиони. Смятат себе си за дълбоки води и намират останалите хора за повърхностни, мекушави и недостатъчно интересни.

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Стрелец – Стрелците се гордеят с това, че са креативни, независими и широко скроени. Смятат се за визионери, които могат да виждат много по-надалече от останалите и да мечтаят по-смело.

Козирог – Типичният Козирог е убеден, че е достоен за член на някое елитно тайно общество. Най-силно се асоциира с амбициите си и с това колко здраво работи и колко безотказно преследва целите си.

Водолей – По-умни и по-директни от другите са Водолеите в своите очи. Вярват, че светът има нужда от техните “болезнени уроци”. Възхищават се на качеството си във всякакви ситуации да говорят в прав текст. Харесва им да бъдат бунтари.

Риби – Живеят с убеждението, че са романтични създания от друго измерение и че всякаква злоба и дребнавост им е чужда. Понякога са чисто и просто наивни и безпринципни. В собствените си очи Рибите обаче са “трудни за разбиране” от онези, които не са на тяхното духовно ниво.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Последвайте MissBloom във Фейсбук за интересни материали за зодиите, звездите, модните трендове и още!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците19 ФЕВРУАРИ 2020

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

На Козирозите им подхожда Бионсе, на Телец Lana Del Ray

Характеристики на знаците20 НОЕМВРИ 2019

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Разкриваме тъмните страни на всяка зодия

Характеристики на знаците10 НОЕМВРИ 2019

Какво го възбужда според зодията му

Това, което един мъж харесва в леглото, е свързано с характера му.

Характеристики на знаците16 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, когато са в лошо настроение

Лъвовете създават драма, а Рибите имат способността да скапят деня на всеки около тях