Чертите на зодиите, които вероятно не знаете

Разкриваме онази страна в характера на всяка зодия, която често се пренебрегва

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Най-често изграждаме мнението си за зодиите според най-известните за тях факти. Днес обаче ще разгледаме всичко, което не знаем за характерите им, а трябва.

Овен

Те не могат да понасят караниците с любими хора, защото силно се страхуват, че ще ги загубят. Преструват се, че не е така, но по-късно се самообвиняват, че са позволили да се разделят с близък за тях човек.

Телец

Тайно се страхуват, че накрая ще останат сами, защото никой няма да иска да е с тях заради опакия им характер. Често са груби, защото това е първият им инстинкт, но след това съжаляват за направеното.

Близнаци

Опитват се да се впишат в групата и да бъдат най-забавните по простата причина, че фактът да останат сами ги плаши. Опитват се да се заобиколят с колкото може хора, дори това да означава, че трябва да променят себе си, за да се харесат на другите. Често това, обаче, им предписват етикет на “двулични и фалшиви”, което силно ги ранява.

Чертите на зодиите, които вероятно не знаете

Рак

Преструват се на щастливи през цялото време, защото смятат, че ще разочароват близките си, ако показват твърде много негативни емоции. Искат да не притесняват никого около себе си.

Лъв

Много по-чувствителни са, от колкото си мислим. Мислят, че всеки път, когато някой около тях страда, те са по някакъв начин виновни за това и се обвиняват силно.

Кои зодии ви привличат най-силно?

Дева

Въпреки че са познати като една от най-организираните зодии, винаги целеустремени и решителни, всъщност много често се чувстват изгубени и не знаят как да се справят със собствения си живот… и мразят това. Мисълта, че не могат да открият изход ги влудява и постоянно се фокусират върху проблема.

Везни

Имат нужда да бъдат обичани и обгрижвани. Желаят да инвестират в любовта и да дават всичко от себе си на някого. Дотолкова, че предпочитат да занемарят своя личен живот, за да помогнат на партньора си.

Чертите на зодиите, които вероятно не знаете

Скорпион

Притесняват се да се сближат с хората. Не искат да са сами, но и не искат да се доверят на никого и това им пречи да влязат в истинска връзка. Затова понякога са склонни да излъжат или да манипулират човека до тях от страх, че ще го изгубят, но никога не го правят с лошо намерение.

Стрелец

Чувстват се безпомощни и беззащитни, когато нямат обект на любовни чувства. Искат да се чувстват обичани, затова са готови да се отдадат на всеки, който им се предложи.

Козирог

Въпреки че обожават да работят и да се издигат в обществото, се страхуват, че заради амбициите си в кариерата няма да се справят в други аспекти в живота, особено в любовта.

Полезна закуска за различните зодии

Водолей

Отчаяно искат да бъдат “нормални”, постоянно се панират, че не се държат, както трябва, чувствата им не са такива, каквито се очаква да бъдат, и държанието им не е на място. Притесняват се, че нещо не им е наред, затова са склонни да се самообвиняват.

Риби

Те са вечни мечтатели, които винаги планират и си представят бъдещето, но нямат никаква представа как ще го реализират. Притесняват се, че тази тяхна почти детинска представа за света ще им попречи да се справят с живота.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Какво прави всяка зодия неустоима
Характеристики на знаците27 СЕПТЕМВРИ 2020

Какво прави всяка зодия неустоима

Някои зодии са секси просто със самото си присъствие.

4 зодии, които не стават за връзка
Характеристики на знаците06 СЕПТЕМВРИ 2020

4 зодии, които не стават за връзка

С тях никога не е скучно, но това не винаги значи нещо хубаво

Трикове за безупречна грим визия, които няма да ви костват и стотинка
Характеристики на знаците27 АВГУСТ 2020

Не вярвайте на обещанията на тези три зодии

Тези знаци обичат да говорят сладки приказки и да дават обещания без покритие

Кои зодии правят най-често секс
Характеристики на знаците20 АВГУСТ 2020

Кои зодии правят най-често секс

Това са четирите зодии, които не могат без секс