Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

Трудно се омъжват, освен ако не извадят голям късмет. Повечето от тях създават семейство късно, след като са преживели доста разочарования

Видовете фалшива любов и как да ги разпознаваме

Жените от тези зодии могат да имат щастлив брак, но им е много трудно да привлекат и задържат правилния партньор. Защо е така?

Рак: Твърде лепкави

Жените Рак са грижовни, добри домакини и много отдадени майки. Но докато се стигне до олтара, търпят множество разочарования. Проблемът им е, че обвързването за тях е фикс идея. Маниакалният им стремеж към сериозна връзка и брак отблъсква повечето мъже още в ранните стадии на връзката. Малцина са тези, които също като жената Рак са толкова устремени към създаване на семейство на всяка цена, и е въпрос на късмет тя да попадне навреме точно на такъв мъж.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец: Твърде несериозни

На другия полюс откриваме жената Стрелец, която има органична непоносимост към това да ограничават свободата й. По природа тя действа винаги спонтанно. И самата идея за съпруг, с когото трябва да ляга по едно и също време вечер, да планира отрано общите почивки и да пожертва купоните й действа като леден душ. Намери ли правилния човек и влюби ли се силно, може да бъде отличен партньор. За да се случи това обаче, обикновено трябва доста да почака.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Козирог: Толкова претенциозни, че мъжете бягат от тях

Жената Козирог избира бъдещия си съпруг като расов кон. Той трябва да е представителен, с добро потекло, амбициозен и винаги да финишира първи в професионалната надпревара. Мъжете усещат, че тя ги преценява повече от внимателно и че очаква от тях да й осигурят първокласен стандарт на живот, и това съвсем разбираемо ги плаши. На нея пък не й пука – или ще е идеалният, или никой!

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Водолей: Реят се в свой собствен космос

Съпруг? Това пък какво беше и за какво се използва? Жената Водолей вероятно първо ще провери в речника. Идеята за брака й е дълбоко непонятна. Не че не обича мъжете и не умее да се влюбва, но проблемът е, че в мъжа тя вижда най-вече приятелче, което да споделя и най-щурите й интереси. Докато типичният мъж се нуждае и от доза обгрижване. От жената Водолей обаче не бива да се очаква да го буди с палачинки и да сортира чорапите и бельото му. Затова и повечето й гаджета си остават с прекрасен спомен за нея, но в крайна сметка се женят за други.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори