Астро Мания : Астро съвети08 СЕПТЕМВРИ 2019

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Раците държат на зрителния контакт, Девите ценят оралните ласки

Разкриваме сексуалните фантазии на жените и мъжете

Коя е най-добрата секс поза за вашия зодиакален знак, според това какви сте в любовта и какво търсите в партньора си?

Овен

Като първи знак от зодиака, Овенът е роден да бъде лидер. При представителите на този знак има изобилие от увереност и никаква липса на мотивация, когато трябва да поемат инициативата, независимо от ситуацията. Няма много неща, които биха ги изплашили в спалнята. За тях не е проблем да кажат какво точно искат, но трябва да се съобразяват с желанията и на половинката си. Най-добрата поза за Овена, независимо дали е мъж или жена, е която и да е позиция, в която нещата са в негов контрол.

Телец

По природа представителите на зодия Телец са много прагматични. Те имат вкус за всичко в живота и вярват, че малкото, но качествени неща са по-важни от многото, но некачествени такива. По тази причина за тях е рядкост да си намерят някой само за една нощ, тъй като за тях такива забежки просто нямат смисъл. За тях сексът е най-голямо удоволствие, когато е с партньор, на когото имат доверие и към когото имат сериозни чувства. По тази причина традиционната мисионерска поза е предпочитана от тях.

 

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Близнаци

Близнаците обожават всяка възможност да се доказват. Те са най-комуникативния знак и за тях партньора им трябва да е също толкова отворен към дискусии и нови неща, колкото са и те. За тях нищо не е прекалено странно и прекалено трудно за изпълнение, така че няма как да се определи коя поза точно ще им пасне. Ако сте представител на този знак, намерете най-близкото до вас издание на Кама Сутра и просто се постарайте да убедите човека до вас за експерименти.

Рак 

Като воден знак, Раците могат да бъдат много емоционални. Те държат на интимността и много добре знаят каква е разликата между забивката за едно нощ и човек, с който имат потенциал за връзка. Те са много чувствителни към всичко, което се случва в отношенията им с хората и интуицията им е много силна. Нуждата им за интимност прави всяка поза, при която могат да обсипват партньора си с ласки и да го гледат в очите, особено подходяща за тях.

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Лъв

Лъвът е най-експресивният знак в зодиака – винаги готов да каже “Да!” на експериментите и винаги желаещ да е сред шумна компания. Колкото повече фокусът пада върху него, толкова по-добре. Обожават да блестят, дори в леглото, където винаги се стараят половинката им да ги запомни с нещо ексцентрично. Както за жените, така и за мъжете, позите, в които те държат нещата под контрол, са най-предпочитани.

Дева

Девите са перфекционисти и винаги се стремят към това да дадат всичко то себе си, но и изискват същото от човека до тях. Понякога тези стремежи се пренасят и в леглото, където високите стандарти могат да им изиграят лоша шега, особено ако не са свикнали да казват точно какво очакват и просто мислят, че половинката им трябва да им го даде. Оралната любов, правена както трябва, е нещото, което винаги ги задоволява.

 

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Везни

Везните са интелектуалците на зодиака, които понякога са в състояние да мислят много критично. Обикновено хората, с които избират да започнат връзка, са привлечени до еднаква степен и от ума, и от външността им. За тях е важно да си намерят половинка, с която могат да говорят на всякакви теми, но и да експериментират в спалнята. Балансът обаче е важен за тях, така че не стигат до крайности. Позите, в които проникването е най-интензивно, са най-добрият избор.

Скорпион

Скорпионът е най-сексапилният знак на зодиака. Увереността им е в състояние да замае главата на всеки, особено когато става дума за жените. Представителките на знака могат да се чувстват секси дори в най-семплата тениска и пак да са неустоими за противоположния пол. Най-силното им оръжие обаче е погледът, затова позите, в които контактът с очи е непрекъснат, са просто създадени за тях.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Стрелец

Стрелците могат да се похвалят с това, че са много уверени в себе си и това е заразно. Човекът до тях веднага започва да се чувства по-добре, веднъж разбрал, че намеренията на Стрелеца са сериозни, и това в голяма степен важи за спалнята. Те умеят да се смеят на неудобните ситуации, затова пробването на нови неща не е проблем за тях. Кучешката поза обаче си остава предпочитана.

Козирог

Козирозите не се страхуват да поработят малко повече за удоволствието си. Те обаче са най-земният знак и ако могат, отбягват рисковите ситуации. Оценяват сериозните партньори и ненавиждат отношенията, които приключват на сутринта след бурна нощ и повече алкохол. Едновременно с това скуката и еднообразието обаче не са за тях, така че позата “лъжички” е перфектният баланс.

Кои зодии се ядосват най-лесно

Водолей

Водолеят е най-щастлив, когато е различен! Нищо не би вбесило жената Водолей така, както откритието, че още няколко момичета на партито са с рокля като нейната. Представителите на този знак диктуват тенденциите и отиват отвъд границите във всяка възможна ситуация. Най-добрият партньор за тях е този, който не засенчва уникалните им качества а най-добрата позиция – тази, в която те са отгоре!

Риби

Рибите са чувствителните души на зодиака. Те умеят да оценяват откритите разговори с партньора и фактът, че могат да се доверят на някой, ги прави щастливи. Като воден знак не би трябвало да е изненада фактът, че сложните изпълнения в банята ги възбуждат доста, но за тях е нужен доста опит и както вече споменахме – партньор, на когото могат да се доверят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Вашата дреха за есента според зодията ви
Астро съвети30 АВГУСТ 2020

Вашата дреха за есента според зодията ви

Забравете за тенденциите и оставете звездите да диктуват модните правила

Как да поддържаме форма според зодията си
Астро съвети09 АВГУСТ 2020

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.

Ще наблюдаваме Лунен феномен за първи път от 1981
Астро съвети02 АВГУСТ 2020

Пазете се от конфликти по време на пълнолунието във Водолей

Най-красивото пълнолуние в годината може да бъде и най-хаотичното

Секс съвети според зодията
Астро съвети29 ЮЛИ 2020

Секс съвети според зодията

Какво ви е нужно, за да откриете истинското удоволствие от секса