Астро Мания : Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва…

Кои са най-нещастните зодии в любовта?

Разбира се, да се отговори на този въпрос просто и категорично е трудно. Щастието в любовта зависи от много фактори. И все пак има три зодии, за които хармоничната връзка често се оказва трудна задача. И дори да успеят да изградят стабилни и дългогодишни отношения, нещо все им куца.

Научете кои са тези три зодии, които често се оказват нещастни в любовта:

Зодия Рак

Свръхчувствителни, подозрителни, неуверени, често и доста злопаметни. Раците рядко са щастливи във връзките си, или поне много трудно могат да открият партньор, който да удовлетворява дългосрочно всичките им емоционални потребности. Раците са като малки деца. Човекът до тях трябва да бъде техен покровител, закрилник, да бъде авторитет, но и да е нежен и загрижен и да долавя интуитивно променливите им настроения. За повечето хора, тези изисквания са задушаващи.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Към всичко това трябва да добавим и факта, че за хората от този знак не е типично да споделят емоциите си ясно и открито. При най-малката “опасност” се затварят в черупката си. Добри и грижовни са към семейството си и са верни приятели, но са трудни за връзка и затова са една от най-нещастните зодии в любовта.

Зодия Козирог

Проблемът на хората от този земен знак е, че са безкомпромисно взискателни. Верни са на партньора си и са много последователни в личния си живот и особено когато създадат семейство. Но техният перфекционизъм и липсата на спонтанност в много случаи правят връзките им нещастни.

Типичните Козирози освен това не са хора, които ще изказват или показват чувствата си с повод и без. Това им е извоювало репутацията на “студени” хора. която не е съвсем справедлива, защото вътре в себе си те не са лишени от емоции. Но за тях неща като мила бележка, спонтанна целувка или обяснение в любов просто ей-така са повече от нетипични. В крайна сметка, половинките им често се чувстват неразбрани, маловажни и загърбени и нищо чудно, когато потърсят повече топлина другаде.

Зодиите с най-противоречив характер

Зодия Риби

Рибите са царе на това да скачат с главата надолу във връзки с неподходящи хора.

Фантазьори, които живеят в собствената си приказка, те често припознават у непознат/а някой свой измислен герой, вплитат реалност и измислица в едно и започват да се хранят от драмата, която възниква. Привличат ги забранените и “невъзможните” любови. Такъв тип сюжети им се струват особено романтични. Това е причината и мъжете, и жените Риби често да изневеряват, както и толкова често да се “влюбват” в обвързани. Смятат се за хора на въображението, на интуицията, артистични и неуловими. Затова една обикновена, хармонична връзка между двама души, които просто си подхождат, подсъзнателно им се струва “под нивото”.

С две думи – Рибите са нещастни в любовта по собствено желание, заради своята екстравагантност и заради желанието им винаги да се открояват като различни. Независимо дали ще си го признаят, или не. По-скоро не!

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети09 ДЕКЕМВРИ 2019

3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Връзката с тях е опияняващ, но потенциално токсичен коктейл от емоции

Астро съвети04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Астро съвети29 НОЕМВРИ 2019

Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти