Астро Мания : Астро съвети12 СЕПТЕМВРИ 2019

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

При тях първоначалното привличане е силно и нищо чудно да се опитат да изградят стабилна връзка. Тогава обаче ще открият, че им липсват важни свързващи звена в характерите

Понякога в една двойка сексуалната химия е налице и желанията съвпадат. За любов обаче така и не могат да се намерят достатъчно сходства между партньорите.

Има такива типични зодиакални двойки:

Овен и Близнаци

Заедно ги очаква много забавен флирт и горещ секс след това. И двете зодии са спонтанни и живеят за приключението. Това е една от онези зодиакални двойки, в които никога не е скучно – не понасят рутината. Нито един от двамата обаче не може да предложи нужната стабилност за дългогодишна любов.

Водолей и Стрелец

Невъзможно е да не си паднат един по друг. И двата знака са неконвенционални, бунтуват се срещу клишетата и живеят по свои собствени схеми. Много добри приятели за секс са, защото си пасват интелектуално, но не са склонни да се гмурнат много надълбоко в света на емоциите.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Везни и Лъв

Обожават да бъдат центъра на вниманието. Представителите и на двете зодии са болезнено суетни. Но това значи, че знаят точно как да се изчеткат взаимно, затова във фазата на флирта идилията е пълна и фойерверките са зрелищни! Отвъд тези първоначални трепети обаче, това също е от типа зодиакални двойки, които имат проблем да създадат стабилно партньорство.

Рак и Козирог

Тук картината е наобратно – между Козирог и Рак още в първия миг възниква усещане за стабилност и упование. И Рак, и Козирог са хора традиционалисти. Раците искат да свият гнездо и да обгрижват домочадието, Козирозите държат на реда и ценят статуквото. Ще бъдат привлечени един от друг, но след секса няма какво повече да ги свърже. Козирозите са твърде хладни и праволинейни, а Раците пък ще загубят уважението им заради нестабилните си емоции и слабохарактерност.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети08 СЕПТЕМВРИ 2019

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Раците държат на зрителния контакт, Девите ценят оралните ласки

Астро съвети03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кои зодии се ядосват най-лесно

Вижте класацията на най-избухливите представители на зодиака

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време