Астро Мания : Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Новолуние във Везни на 28 септември носи повече хармония в близките ни отношения.

Новолунието във Везни е добър шанс за ново начало във взаимоотношенията и партньорствата. Формираният секстил Венера/ Юпитер може да доведе до подобрения във взаимоотношенията и във финансов план. Добро развитие и на служебните партньорства.

Луната във Везни търси хармония, баланс, избягва кавги, търси мнението на другите, търси справедливост, красота. С новата Луна във Везни и ние ще търсим балансирани отношения и реакциите ни са смекчени, с предразположение за компромис.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

В този момент можем да се опитаме да поправим влошени отношения или пък да оставим зад гърба си отношения, които не ни удовлетворяват. По-склонни сме да проявим любезност и дипломация в трудни ситуации.

Новолунието ще засегне най-силно Овен, Рак, Везни и Козирог през първите десет дни, както и хората с планети в тези знаци и през десетте дни.

Овен
Ще се справяте със сложни ситуации без конкуренция и напрежение. Можете да направите компромис, да се откажете, като приоритизирате “нас” вместо “аз”. Възможни са нови отношения или партньорства. Имате нужда от общуване. Всички разногласия във вашите взаимоотношения се решават с добър тон.

Телец
Новата Луна във Везни ви дава възможност да намерите нова работа, да промените графика, ежедневието си. Решавате проблеми в работата, виждате какво работи и кое не, приближавате се до колегите и им помагате. Изпълнявате задълженията си с лекота. Време е да започнете диета или нова фитнес рутина.

Близнаци
Новата Луна във Везни влияе върху любовните ви отношения и върху връзките с децата. По-екстровертни сте, ентусиазирани и игриви. Флиртувайте, забавлявайте се, изпитвайте страст към живота, жажда за любов. Може да започнете нова любовна връзка. Креативната ви енергия е много силна.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Рак
Новата Луна във Везни носи промени в дома и семейството. Можете да промените дома или мястото си на пребиваване. Можете да разрешите въпроси, свързани с недвижимите имоти или да направите промени в дома си. Сделките с недвижими имоти са благоприятни. Домът е вашият приоритет. Имате нужда да прекарвате времето си приятно с познати лица, трябва да сте с хора, с които се чувствате сигурни.

Лъв
С новата Луна във Везни, нови лица ще влязат в живота ви. Ако се занимавате с писане, търговия, комуникация, пътуване, ще ви се отворят нови възможности. Може да решите да разширите знанията си, да започнете конструктивен диалог с вашия партньор или с колеги. Можете да организирате контакти и срещи без стрес. Общувате по-добре с другите.

Дева
Новата Луна във Везни подобрява вашите финанси. Можете да откриете нови източници на приходи или да инвестирате в изгодни партньорства. Правете всичко, което ви носи вътрешен мир. Виждате нещата ясно, поставяте си реалистични цели и това е добре за финансовото ви състояние.

Двата типа хора от всяка зодия

Везни
Новолунието във вашия зодиакален знак носи промените, за които мечтаете. Може да промените външния си вид и да излезете от отношения, които ви потискат. Откривате се отново, развивате се и поставяте ново начало. Завладява ви чувство на обновление на всяко ниво. Хората около вас ще ви помогнат много за осъществяване на целите ви.

Скорпион
Новолунието във Везни ви помага да постигнете целите си, но тайно. Възползвайте се от възможностите, които ще се появят и не споделяйте плановете си. Свържете се с най-дълбокото си Аз, вашия вътрешен свят. Останете сами, за да презаредите батериите си, да се успокоите, да приведете мислите си в ред. Можете да излекувате раните от миналото. Интуицията ви е засилена и ще ви изведе по правилния път.

Стрелец
Новата Луна във Везни ще доведе нови приятели в живота ви или можете да се присъедините към екип с общи цели. Социалната ви ангажираност е във възход. Можете да създадете ползотворни нови познанства, които ще помогнат на вашата кариера. Поставяте си нови цели, мечтаете. Увереността ви се повишава, имате нови визии за бъдещето. Отървете се от хора, които ви ограничават. Технологиите и интернет ви помагат.

Какви са мъжете в любовта според зодията

Козирог
Новата Луна във Везни носи професионални възможности. Дори рискът може да ви бъде от полза. Поставяте си нови кариерни цели, които ви водят към напредък и растеж. Решете проблемите с колегите по дипломатичен начин. Използвате добре своите таланти и умения. Можете да си извоювате по-добра позиция или да направите друга положителна промяна в кариерата си. Чрез преговори и дискусии постигате голям успех.

Водолей
Новолунието във Везни проправя пътя за пътувания в чужбина, носи успех в правните въпроси, вашите хоризонти се отварят. Искате да правите неща отвъд тривиалното, неща, които стимулират въображението ви. Може да решите да изучавате нещо ново, да се включите в семинар.

Риби
Новолунието във Везни променя общите финанси в двойката или в семейството. Финансите на партньора ви могат да се променят, можете да получите наследство, нов доход. Можете да организирате общия си бюджет по по-оптимален начин. Променете живота си, като премахнете всичко, което блокира креативността ви. Трябва да се доближите до скритите места в себе си. Канализирайте енергията си чрез секс.

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети17 ЯНУАРИ 2020

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Всеки от знаците носи в себе си по нещо, което го прави запомнящ се еротичен партньор

Астро съвети14 ЯНУАРИ 2020

Най-подходящата сутрешна рутина за всяка зодия

Научете кой е вашият начин да се почувствате балансирани и изпълнени със свежи сили за новия ден!

Астро съвети02 ЯНУАРИ 2020

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Тези знаци изживяват привличането много страстно, привързват се дълбоко и разделите ги опустошават емоционално

Астро съвети19 ДЕКЕМВРИ 2019

С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Рак и Козирог черпят усещане за споделеност и стабилност от спазването на семейните традиции, докато типичният Стрелец се наслаждава да лудува навън с децата