Каквo не харесват в една жена мъжете според зодията си

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете

Започвате нова връзка със страхотен мъж, всичко между вас върви идеално докато в един момент той просто изчезва…

Ние се опитахме да разберем какви са причините и се допитахме до звездите. Прочетете какви жени мразят мъжете от всяка една зодия и се опитайте да не бъдете такива:

Овен
Мъжът от тази зодия не харесва, които се опитват да се намесят в личния му живот и да го ограничават по някакъв начин. Ако се опитате да го сторите, то той веднага ще хукне в обратната посока.

Телец

Лъжата и предателството са нещата, които биха разгневили един Телец. Той не обича да бъде използван, нито да бъде обвиняван за нещо. Пази се от капризни, несериозни и мрачни жени. Ако открие жената, е готов на сериозна връзка.

Близнаци
Мъжът Близнаци се дразни на скучните жени, които не го предизвикват по никакъв начин. Не приема критика. Ако го натиснете за връзка, той бързо ще избяга. Ще загуби интерес и ако не поддържате постоянно любопитството му.

Рак
Не му се нравят независимите жени, които имат успешна кариера. Иска жената до него да е традиционалистка, да обича дома и семейството, както и да излъчва женственост. Ако го засегнете с нещо, той ще се превърне в кубче лед.

Лъв
Лъвовете се вбесяват, когато се постави под въпрос тяхната правота. Като цяло обаче са великодушни и не обичат кавгите. Мъжът Лъв е лидер и иска жена, която да го обожава, да държи на външния си вид, но и да не е повече от него.

Дева
Мъжът Дева не харесва жени, които не знаят какво искат. Не харесва елементарните, дезорганизирани и повърхностни жени. Иска да има общи интереси с половинката, за да стимулират не само любовта, но и умовете си.

Везни
Мъжът Везни обикновено не се ядосва лесно и не губи присъствие на духа. Не обича песимистичните, затворени и интровертни жени, обръща внимание на външния вид на жените. Иска партньорка, която да обича живота, да е динамична, решителна и чувствена.

Скорпион
Скорпионът се вбесява, когато му се поставят граници. Изисква жената до него да го предизвиква постоянно, да е секси и да поддържа еротичните му фантазии. Той е тайнствен, любопитен, с изтънчени вкусове. Отблъскват го жени, които искат да го опитомят.

Стрелец
Представителите на тази зодия се вбесяват, когато се занимават с дребнави и хитри жени. Не обичат ревността и ограниченията, както и дами, които се опитвaт да го впримчат във връзка.

Козирог
Козирогът се дразни на безразсъдни, несериозни, глупави и хаотични жени. Когато се ядоса, е способен да изрече много тежки думи. Дразнят го още сплетните, разточителността, клюките.

Водолей
Този мъж се вбесява, когато някой говори срещу приятелите си. Лесно избухва, но е за кратко. Не обича жените, които не поемат отговорност. Трудно се обвързва, така че не го притискайте.

Риби
Можете да изкарате извън релси един мъж Риби, ако говорите лошо за семейството му. Той е чувствителен, търси нежни и женствени дами. Предпазва се от повърхностни жени и от такива, които нямат дълбоки чувства и емоции.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети20 ОКТОМВРИ 2019

Перфектният Хелоуин според зодията

Как да празнувате в най-зловещата нощ в годината

Астро съвети18 ОКТОМВРИ 2019

Как се разбират зодиите в секса

Открий перфектното кратко, но страхотно точно описание на сексуалния темперамент на всички 12 знака

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!