Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Хората от тази зодия стигат до крайност във всяка своя емоция, и в любовта, и в обидата

Да обичаш Скорпион е сравномо с екстремен спорт. Адреналинът е висок, преживяването не се забравя, но е опасно.

Хората от зодия Скорпион се разкриват бавно и се доверяват трудно. Любовта им е като вулканичо изригване. Точно както спящият вулкан се събужда бавно и заплашва да опустоши всичко наоколо, така и за Скорпиона влюбването никога не е нещо лежерно, леко и безобидно.

Скорпионите обичат страстно и крайно. Когато се влюбят, те са обсебени и не просто искат да опознаят и да обгрижват човека до себе си – те искат да се претопят в него, да го притежават напълно. Не остава кътче от съзнанието или от живота им, което Скорпионът да не копнее да превземе.

Да обичаш Скорпион: най-лошото

Тези емоционални и безкрайно раними хора обичат страстно, но и страдат много мъчително. Мисълта, че могат да бъдат предадени от най-близкия си човек при тях почти неизбежно прераства в параноя.

Това ги кара постоянно да подлагат партньора си на изпитания. Понякога във фантазиите им той може би е извършил нещо нередно, но дори и без никакви доказателства те потъват в мрачния свят на страховете си и се оплитат във фантазии за отмъщение. А ако действително им изневерят? Тогава един Скорпион може да си отмъсти по възможно най-болезнения, краен и дори грозен начин, за който дори не сте си помисляли.

Скорпионската ревност и подозрителност са легендарни. И в това няма никакво преувеличение. Действително един Скорпион се нуждае от болезнена честност и откритост в отношенията, иначе за него връзката е безкрайна агония.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Да обичаш Скорпион: най-хубавото

Причината за ревността на Скорпиона е в огромната сила на неговата любов.

Това не са хора, които ще намерят смисъл в “леко флиртче” и ще свалят звезди на някого, а след три седмици няма да се сещат за него. Влюби ли се, истинският Скорпион изпитва емоции със самоубийствена дълбочина.

Да го накараш да повярва, че няма да бъде наранен е трудно. Успеете ли обаче, ще имате партньор, какъвто никога не сте очаквали. Страстта, закрилата, огромната преданост на Скорпиона дори ще ви карат да се съмнявате дали заслужавате нещо подобно.

Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

А, да, няма как да не споменем и секса! Ако истински си паснете, сексът със Скорпиона никога няма да ви омръзне. Дори да няма някаква впечатляваща “техника” и да не крие куфар със секс играчки под леглото, един Скорпион е незабравим любовник. Тези хора просто притежават вътрешен огън, освен това за тях “табу” е просто дума – нямат бариери в секса и се стремят към пълно отдаване и освобождаване.

Ако мечтаете за любовник, с когото да дадете воля на най-дълбоко пазените си фантазии, направете го със Скорпион.

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...