Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

Научете коя е фикс идеята на всяка зодия

Всяка зодия има нещо, към което инстинктивно и непреодолимо се стреми. Мания може би е силна дума за това, но не е далече от истината.

Става дума за много дълбоки потребности, които бележат целия живот на човек. Ето какви са те за всеки от 12-те знака.

ОВЕН – Да бъдете винаги първи, да сте най-добрите, да заемете лидерската позиция. Овенът трудно търпи чужд авторитет. Най-големият ужас на един Овен е друг да му бъде шеф и да трябва да изпълнява команди.

ТЕЛЕЦ – Парите и материалните придобивки са най-голямата ви слабост. Повече от всичко Телецът се нуждае от сигурност. Материалният му свят трябва да бъде солиден, а Телецът да се чувства добре подсигурен, иначе няма мира.

БЛИЗНАЦИ – Вашата фиксидея е да откриете сродната си душа. Бягате от връзки, в които нямат усещането, че ви разбират напълно. Такива сте не само в любовта, но и в приятелствата си.

РАК – Емоционалната сигурност е това, от което изпитвате най-силна нужда. Домът и семейството са свещени за вас и не можете да си представите живота без солидната емоционална подкрепа на близките си.

ЛЪВ – Жадувате да бъдете не просто обичани, а обожавани. Знаете, че животът е твърде кратък и искате да го изживеете с розови очила. Понякога дори “предозирате” с внимание и започвате да проявявате егоизъм.

ДЕВА – Вашата мания са редът и чистотата. Изпитвате потребност всичко в живота ви да е в логичен порядък. Стремите се към чистота и в преносен смисъл – нечестните и прикрити отношения ви потискат ужасно.

ВЕЗНИ – Най-силният ви стремеж е този към разбирателство и хармония. Везните не могат да бъдат щастливи без хармонична връзка. Самотата не е за тях – това ги кара да смятат, че животът им няма смисъл. Съкровеното ви желание е за живот без конфликти.

СКОРПИОН – Лоялността и честността са вашата мания. Затова за Скорпиона е толкова трудно да се доверява, тук се корени и прословутата скорпионска ревност. Мисълта, че може да отдадете душата си на един човек, а той да ви предаде, ви убива. Страдате от подобни обсесивни мисли и това много ви пречи във връзките.

СТРЕЛЕЦ – Очаровани сте от идеята да откриете смисъла на живота. Вечно сте устремени към нови знания, към нови територии, които да покорите. Не можете да приемете, че някои жора преминават през живота си по инерция. За вас всичко трябва да има смисъл.

КОЗИРОГ – Манията ви е успехът. Козирогът е създаден да преследва неуморно целите си, докато не материализира идеята си за благополучие. Осъзнавате, че успехът не идва наготово. Можете да работите здраво и често избирате да вървите сами по пътя си, защото знаете, че не всеки може да издържи на темпото ви.

ВОДОЛЕЙ – Винаги се стремите към нови преживявания. Ужасява ви мисълта за застой. Затова сте в непрестанно търсене на нови хора, нови места, ново знание и всичко, което може да разшири хоризонта ви.

РИБИ – Обладани сте от нуждата да се нуждаят от вас. Ужасявате се от мисълта, че можете да останете сами и че хората, които обичате, ще ви обърнат гръб. Затова когато усещате, че сте незаменими за тях, това ви успокоява. Но най-съкровената ви потребност е да бъдете окуражвани, да ви повтарят, че няма да ви напуснат.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка