Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец и Водолей са сред най-свободолюбивите знаци, а Дева и Риби никога не са напълно удовлетворени

Кои са зодиите, които е най-трудно човек да разбере и съответно да изгради пълноценни отношения с тях?

Всички 12 знака имат своите силни страни и недостатъци. Тези шест зодии обаче често са по-голямо предизвикателство за околните. Защо? Когато веднъж разберете странностите им и какво се крие зад тях, ще сте наясно дали отношенията ви имат бъдеще.

Стрелец

Стрелците са най-трудните за разбиране хора в зодиака. Също така, с тях е най-трудно човек да установи постоянни отношения.

Стрелецът изпитва неистово силен подтик да бъде в движение, да продължава напред в някаква неопределена посока. Ненавижда оковите на семейния живот. Почувства ли, че ограничавате свободата му, това е началото на края на вашата връзка. Затова, макар че са чаровни и добронамерени, Стрелците почти винаги се обвързват сериозно на относително късен етап от живота си.

zodii_2
Ако се случи така, че сключат брак рано, почти винаги отношенията са обречени на провал. Много Стрелци имат куп провалени връзки в младежките си години, като на всичкото отгоре най-искрено вярват, че нямат никаква вина за това.

Близнаци, Водолей и Овен

Подобно е положението със свободолюбивите Близнаци, Овен и Водолей.

Хората от тези три знака имат много независима природа и дори когато са в сериозна връзка, очакват половинката да не се бърка в личните им дела. Неспособни са да приемат критика. Освен това, ако имате нужда от силна и постоянна емоционална близост, тези зодии могат направо да ви побъркат. Не ги ревнувайте – ще избягат бързо. Най-добре се разбират с хора от друг подобен, силно независим знак.

Прочетете още: Кои зодии изневеряват най-много?

zodii_3

Зодиите, които са постоянно в търсене на нещо “различно”

Дева и Риби са другите две зодии, за които е много трудно да установят сериозна връзка. И причината за това не е страх от обвързване, а точно обратното – техният прекален идеализъм в любовта.

Девите и Рибите са толкова романтични и с такива високи очаквания, че трудно реалността може да отговори на копнежите и фантазиите им.

Прочетете още: Как трябва да обичате една Дева

Често са на крилете на щастието в началото на връзката, но когато нещата започнат да стават сериозни и се появят първите проблеми, разочарованието им е огромно. Дори да положат усилия да изгладят търканията, тайничко ще се питат дали това е голямата любов или някъде зад ъгъла ги чака истинската сродна душа…

zodii_1

С тях човек може да има успех, ако зачита емоциите и нуждите им, но без да се опитва да прави чудеса от храброст, за да им угажда винаги и на всяка цена. Бъдете себе си и им дайте време. От тях зависи дали ще се преборят с колебливостта и илюзиите си и дали ще решат, че си струва да се борят за тази връзка.

За още любопитна информация за зодиите, последвайте MissBloom във Фейсбук!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети17 ЮНИ 2019

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

За тях свежата тръпка е единственото лекарство

Астро съвети29 МАЙ 2019

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

4 са зодиите с най-добър шанс за щастлив брак, а ето и кои са те и каква е подходящата жена за тях

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.