4 зодии, които често остават неразбрани

Те имат лоша репутация, но крият в себе си далеч по-сложен характер

Някои хора ги смятат за симпатични откачалки, а други направо ги заклеймяват като невъзможни личности с труден характер.

Тези 4 зодии са интровертни, с по-нестандартен начин на мислене. Ако държите да разберете наистина какви са, вместо да приемате лошата им репутация за даденост, четете нататък.

РИБИ
Понеже в началото заговорихме за “симпатични откачалки”, длъжни сме да започнем с Рибите. Имиджът им в най-голяма степен се доближава до това определение. Хората харесват Рибите, но ги смятат за фантазьори. В очите на околните те са добродушни наивници, замечтани и отнесени винаги в някакъв измислен свят и често биват използвани заради добротата си.

Истината е, че Рибите са интелигентни и притежават безпогрешна интуиция и впечатляваща вътрешна сила.

Това, че са способни на дълбоко съчувствие и помагат на всеки, не ги прави безхарактерни. Те много добре усещат, когато някой ги използва. В някакъв момент чашата на търпението им ще прелее и тогава въпросният някой получава такъв шут, че го помни дълго.

Жената Риби е мечтателка, която никой не може да излъже

СКОРПИОН
Смятани за особняци, черногледи, саркастични или направо за гадняри. Да не говорим за прословутата Скорпионска отмъстителност. За много хора Скорпионите едва ли не живеят, за да жилят околните при всеки повод, само че истината е много, много далече от това.

Дълбоко в себе си Скорпионите таят много силни емоции. Обичат ли, обичат до смърт. Имат огромна нужда от емоционална сигурност, защото когато се отдаваш така, едно евентуално предателство може да ти донесе неописуема болка.

Това е и причината за всеизвестната им мнителност. Наистина, Скорпионите постоянно подлагат любимите си хора на тест, но това е защото всяка неискреност им причинява голяма болка. Именно силните им емоции понякога ги правят меланхолични и заядливи.

11 важни истини за зодия Скорпион

ДЕВА

Перфекционисти, които най-обичат да се затворят вкъщи и да чистят – типичният имидж на Девите. В най-шаблонните представяния на тази зодия ни я описват като педантична, лишена от креативност и донякъде безчувствена.

Истината е, че Девите наистина държат на чистотата и реда. В тях намират успокоение. Вътре в себе си, това са чувствителни и добронамерени хора, които обаче непрекъснато се измъчват от притеснения и все имат чувството, че не са достатъчно добри.

Манията на много Деви на тема ред е израз именно на това голямо вътрешно напрежение. Но е абсолютен мит, че хората от този знак са студени и неспособни да изпитват дълбоки, страстни емоции. Те си приличат със Скорпионите по това, че са предпазливи и много държат на честността в едни отношения, затова стъпват внимателно и понякога изглеждат незаинтересувани.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

ВОДОЛЕЙ
На Водолеите им се носи славата на най-студения знак. Смятат ги за откъснати от света на емоциите, погълнати от интелектуалните си интереси хора.

Не е трудно да си обясним това, понеже типичният Водолей често е саркастичен и дори груб. Но не защото изпитва удоволствие от това да наранява другите, а защото не понася неискреността и винаги говори, без да шикалкави.

Освен това, Водолеите наистина са много интелигентни и независими и не обичат бурните демонстрации на чувства. Но да се каже, че са им чужди всякакви човешки емоции, е меко казано крайно.

Водолеят не говори зад гърба ви неща, които не може да ви каже в очите

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети17 ЮНИ 2019

4 зодии, които най-бързо се впускат в нова връзка след раздялата

За тях свежата тръпка е единственото лекарство

Астро съвети29 МАЙ 2019

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

4 са зодиите с най-добър шанс за щастлив брак, а ето и кои са те и каква е подходящата жена за тях

Астро съвети20 МАЙ 2019

Зодиите, които не се спират пред нищо

Те не очакват животът им да е лесен и всичко да идва даром, а преследват целите си неотклонно

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.