Астро Мания : Зодии04 АВГУСТ 2016

11 важни истини за зодия Скорпион

Ако имате честта да се срещате с някой от този страстен и лоялен знак, ето какво трябва да знаете

Ако вашата половинка е зодия Скорпион, това е предизвикателство и привилегия едновременно. Хората от този знак са страстни, непреклонни, ревниви, но и много лоялни.

Тук можете да прочетете 11 основни истини за представителите на знака. Те ще ви помогнат да ги разберете истински и да бъдете достоен партньор. Скорпионът ще ви възнагради щедро, ако успеете!

1. Скорпионите имат славата на потайни и опасни хора – и се наслаждават истински на това.

2. Скорпионите са властни и твърдоглави и вярват, че винаги са прави. Ако си търсите някой, когото да можете да контролирате и да го карате да се чувства незначителен, за да подхранвате самочувствието си – търсете го на друго място. Скорпионът никога няма да свири втора цигулка.

3. Важно е да разберете, че всички отрицателни качества, които традиционно приписват на Скорпионите, са резултат от факта, че тези хора са изключително страстни.

afff69226ffe2ac135b3b871f8fdc844
4. Можете да си представите как се проявява това в леглото…

5. Скорпионите са готови на всичко, за да защитят тези, които обичат. Веднъж заслужили доверието им, ще имате в тяхно лице изключително лоялен и безстрашен партньор.

6. Макар да не обичат да го признават, Скорпионите са много емоционални хора. Точно толкова, колкото са и другите два водни знака, Рак и Риби. Просто техните най-силни емоции са страстта и гневът.

45225051a84ce1b1ed423dfc1b42eb39
7. Скорпионите се разкриват трудно пред другите и за да го направят, първо трябва да имат категорично доказателство, че човек заслужава доверието им. Нищо чудно да ви подложат на серия от изпитания за целта.

8. Перфектната романтична среща за Скорпиона е кино, където да гледате филм с нестандартен сценарий и след това да се впуснате в разпален спор по темата.

9. Мястото, където един типичен Скорпион може най-после да се отпусне, е в леглото. Там се проявява нежната им и любяща страна. Те могат да ви целуват и докосват така, че да се почувствате невероятно обичани. И преди да си помислите, че го правят “само” заради секса, трябва да ви кажем, че всъщност това е искрена изява на чувствата им.

10. Скорпионите са страхотни професионалисти, в каквато и сфера да решат да градят кариерата си. Интелигентни, отговорни, упорити и фокусирани, те умеят да накарат хората да повярват в тях и във възможностите им.

4f001e97838b064f6ab95f255abac297

11. За да се чувстват обичани, за Скорпионите е задължително да бъдат уважавани. Пазете личното им пространство и тайните им, бъдете лоялни и те ще са щастливи да бъдат вашата половинка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване