Астро Мания : Зодии04 АВГУСТ 2016

11 важни истини за зодия Скорпион

Ако имате честта да се срещате с някой от този страстен и лоялен знак, ето какво трябва да знаете

Ако вашата половинка е зодия Скорпион, това е предизвикателство и привилегия едновременно. Хората от този знак са страстни, непреклонни, ревниви, но и много лоялни.

Тук можете да прочетете 11 основни истини за представителите на знака. Те ще ви помогнат да ги разберете истински и да бъдете достоен партньор. Скорпионът ще ви възнагради щедро, ако успеете!

1. Скорпионите имат славата на потайни и опасни хора – и се наслаждават истински на това.

2. Скорпионите са властни и твърдоглави и вярват, че винаги са прави. Ако си търсите някой, когото да можете да контролирате и да го карате да се чувства незначителен, за да подхранвате самочувствието си – търсете го на друго място. Скорпионът никога няма да свири втора цигулка.

3. Важно е да разберете, че всички отрицателни качества, които традиционно приписват на Скорпионите, са резултат от факта, че тези хора са изключително страстни.

afff69226ffe2ac135b3b871f8fdc844
4. Можете да си представите как се проявява това в леглото…

5. Скорпионите са готови на всичко, за да защитят тези, които обичат. Веднъж заслужили доверието им, ще имате в тяхно лице изключително лоялен и безстрашен партньор.

6. Макар да не обичат да го признават, Скорпионите са много емоционални хора. Точно толкова, колкото са и другите два водни знака, Рак и Риби. Просто техните най-силни емоции са страстта и гневът.

45225051a84ce1b1ed423dfc1b42eb39
7. Скорпионите се разкриват трудно пред другите и за да го направят, първо трябва да имат категорично доказателство, че човек заслужава доверието им. Нищо чудно да ви подложат на серия от изпитания за целта.

8. Перфектната романтична среща за Скорпиона е кино, където да гледате филм с нестандартен сценарий и след това да се впуснате в разпален спор по темата.

9. Мястото, където един типичен Скорпион може най-после да се отпусне, е в леглото. Там се проявява нежната им и любяща страна. Те могат да ви целуват и докосват така, че да се почувствате невероятно обичани. И преди да си помислите, че го правят “само” заради секса, трябва да ви кажем, че всъщност това е искрена изява на чувствата им.

10. Скорпионите са страхотни професионалисти, в каквато и сфера да решат да градят кариерата си. Интелигентни, отговорни, упорити и фокусирани, те умеят да накарат хората да повярват в тях и във възможностите им.

4f001e97838b064f6ab95f255abac297

11. За да се чувстват обичани, за Скорпионите е задължително да бъдат уважавани. Пазете личното им пространство и тайните им, бъдете лоялни и те ще са щастливи да бъдат вашата половинка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година