Приключенската комедия „The Honeymoon“ с Мария Бакалова

Prime Video & Grindstone поемат правата върху приключенската комедия „The Honeymoon “. Нека отправим първи поглед към продуцентското и актьорско участие на Мария Бакалова.

Prime Video придоби правата върху приключенската комедия “The Honeymoon” за Обединеното кралство, Франция, Германия, Бенелюкс, скандинавските страни и Източна Европа. Grindstone Entertainment Group ги заключи за САЩ и Канада. Notorious Pictures ще обхване Италия и Испания. В него ще вземат участие любими имена като Мария Бакалова, Пико Александър, Асим Чаудри и Лукас Браво.

Приключенско-комедийният филм „The Honeymoon“, озаглавен и продуциран от българската гордост Мария Бакалова, ще бъде разпространен в световен мащаб благодарение на горепосочените имена.

Мария Бакалова

Дийн Крейг е сценарист и режисьор на филма, а освен Бакалова, в ролята на продуценти влизат и Гулиелмо Маркети от Notorious Pictures и Питърс Темпест от Tempo Productions.

“The Honeymoon” проследява младоженците Адам /Пико Александър/ и Сара /Мария Бакалова/, които се впускат в своя романтичен меден месец

Дестинацията е Венеция и се очаква всичко да върви по вода. Разбира се, пътуването им се проваля от най-добрият приятел на Адам, Бав /Асим Чаудри/.

“The Honeymoon” проследява младоженците Адам /Пико Александър/ и Сара /Мария Бакалова/

Е, мечтаната почивка на влюбената двойка се превръща в истинска катастрофа. Лукас Браво, познат ни от „Emily in Paris“, също взима участие в снимките на филма, но все още нямаме подробности каква ще бъде ролята му.

Лукас Браво

„The Honeymoon“ бележи втората роля на Крейг като режисьор, след тази в „Love Wedding Repeat“ от 2020 г. Итало-британската комедия със Сам Клафлин, Оливия Мън и Дреда Пинто е продуцирана допълнително от Infamous Photos.

Джош Спектър договаря сделката за най-новия филм на режисьора, от името на Grindstone Leisure Group, с WWE Unbiased, от името на продуцентите.

Е, очакваме с нетърпение още любопитна информация за „The Honeymoon“.

Мария Балакова бе номинирана за „Оскар“ за актьорската си игра в „Borat Posterior Movie“. Това лято звездата следва да бъде видяна в „Bodied, Bodies, Bodies“ на А24. Лукас Браво пък ще вземе участие във филма на Джордж Клуни и Джулия Робъртс – „Ticket to Heaven“, който се очаква да излезе на екран в края на октомври. Пико Александър наскоро се появи в YA филма на Amazon – “The Sky is Far and Wide”.

Е, очакваме с нетърпение още любопитна информация за „The Honeymoon“. И разбира се, че ще я споделим с вас на мига.

„The Honeymoon“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нов трейлър на „Bodies, Bodies, Bodies“ с участието на Мария Бакалова

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Ева Лонгория ще режисира испанска адаптация на „Ten Percent“
Горещи новини27 МАРТ 2023

Ева Лонгория ще режисира испанска адаптация на „Ten Percent“

Хитовият сериал ще завладее Латинска Америка с версия на испански, продуцирана и частично режисирана от актрисата.

Blanco ни подготвя своя втори музикален албум
Горещи новини27 МАРТ 2023

Blanco ни подготвя своя втори музикален албум

Най-новите произведения на италианския изпълнител ще бъдат факт на 14-и април и отварят съвсем нова глава в живота на артиста след яростната сцена в Санремо.

Заедно ли са Хари Стайлс и Емили Ратайковски?
Горещи новини27 МАРТ 2023

Заедно ли са Хари Стайлс и Емили Ратайковски?

Певецът и моделът бяха заснети от папараци в Токио, целувайки се. Е, слуховете за поредната звездна двойка очевидно се потвърждават.