Всичко, което знаем за „Don’t Worry Darling“ с участието на Хари Стайлс

Филмът, който събира Флорънс Пю и Хари Стайлс на една сцена, най-накрая се приближава към своята премиера. И ако трейлърът ни дава индикации за голямо вълнение, какво ли ни очаква на премиерната дата?

„Don’t Worry Darling“ ни потапя в утопичната реалност, присъща на 50 – те години на миналия век. Отбележете в календарите си 23 септември 2022 г. Именно тогава се очаква филмът да излезе за първи път по кината.  В последните часове Уайлд публикува дългоочаквания трейлър с пояснението „Само в кината“. Това означава, че няма да има последващ дебют на стрийминг платформа.

Това, разбира се, не означава, че Don‘t Worry Darling никога няма да се насочи към стрийминга, но ако сте нетърпеливи като нас, наредете се на опашката! Едва ли искате да пропуснете Хари Стайлс в действие?

Едва ли искате да пропуснете Хари Стайлс в действие?

„Don’t Worry Darling“ ни разказва историята на привидно типична американска двойка от 50-те години на миналия век, живееща в градчето Виктори. Каква ли е мрачната тайна, на която се натъкват Хари Стайлс и Флорънс Пю?

Знаем, че когато всичко ни изглежда розово, трябва да очакваме най-шокиращите обрати. Е, любовта между Джак /Хари Стайлс/ и Алис / Флорънс Пю/ е силна, но може ли тя да отвлече вниманието на Алис от многото обезпокоителни странности на Виктори? Особено ако любимият и мъж е зловещо наблюдаван от лидера на градчето  Франк / Крис Пайн/.

И така, каква всъщност е историята зад „Don’t Worry Darling“?

И така, каква всъщност е историята зад „Don’t Worry Darling“?

Франк изглежда ще бъде злонамерената сила, стояща зад различните болести, засягащи героинята на Флоранс Пю. Някои от тях въображаеми, други, изглеждащи твърде реално. Но, не се притеснявайте. Повечето от пациентите на д-р Колинс /Тимъти Саймънс/ сънуват кошмари и той разполага със специални хапчета, които им предписва.

Франк изглежда ще бъде злонамерената сила, стояща зад различните болести, засягащи героинята на Флоранс Пю.

Целта зад всичко това остава неясна, но Алис е решена да стигне до края, въпреки нарастващото страдание и гнева на съпруга й. Както можем да видим, Стайлс почти не казва дума в последния споделен трейлър. За съжаление, решимостта на съпругата му да предизвика хаос в иначе спокойния свят на Виктори я поставят директно в полезрението на Франк.

„Всичко е въпрос на контрол“, твърди тя предизвикателно на една от вечерите. Франк обаче не се притеснява и споделя: „Чаках някой като теб, някой, който да ме предизвика… като добро момиче“.

„Всичко е въпрос на контрол“, твърди тя

В трилъра, режисиран от Оливия Уайлд, участват още Уайлд, Джема Чан, Кики Лейн, Ник Крол, Сидни Чандлър, Кейт Берлант, Асиф Али, Дъглас Смит, Тимъти Саймънс и Ариел Стахел.

Премиерната дата на „Don’t Worry Darling“ е на 23 септември 2022г. И очевидно всички ние ще се насочим към близките кина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Оливия Уайлд са заедно?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.