Роузи Хънтингтън-Уайтли издаде новата си диета

Моделът разкри как поддържат форма с Джейсън Стейтъм

"В момента съм на режима на д-р Нигма, която изключва млечните продукти, глутена, захарта и алкохола. Наистина е трудно, но няма съмнение, че е полезно за мен. След като се започне, скоро се виждат и резултатите. Усещам ги с кожата, с тялото си. Чувствам се силна и енергична", обяснява британката пред E! News.

В действителност, тя се чувства толкова добре, че е запалила и своя годеник Джейсън Стейтъм да спазва режима. "Той е също толкова обсебен, колкото съм и аз", обяснява Роузи.

И въпреки всички позитиви, които открива в новата си диета, блондинката признава, че й липсват някои от любимите й храни и напитки. "Липсва ми виното, сиренето и кроасаните", разкрива още тя.

"Но интересното е, че все още можете да ядете толкова красиви и толкова здравословни храни, и едновременно с това да останете удовлетворени заради своя здравословен избор. Просто променяте своя начин на мислене малко по малко и ще ви отнеме няколко седмици, докато коригирате хранителния си план".

Роузи уточнява, че д-р Талиб препоръчва 80% от храненето да е здравословно, а останалите 20% - "да се поглезите". "Всичко е баланс! Но правилото 80/20 наистина вярвам, че действа", категорична е блондинката.

"Моят начин да балансирам е да правя интелигентен избор. Но знаете ли, аз още си хапвам пържени картофи понякога, или пудинг, но го споделям с някого, с когото искаме да се насладим заедно на тези неща от живота", казва още Роузи.

Чаровната Роузи Хънтингтън-Уайтли се чувства по-здравa и по-силнa от всякога и това се дължи на новия й режим на хранене.

Наскоро блондинката присъства на представянето на книгата за здравословно хранене на д-р Нигма Талиб в Бевърли Хилс и сама разкри, че именно нейните съвети й помагат да поддържа страхотната си форма.

Роузи е категорична, че кожата, формите й и общото й здравословно състояние са се променили коренно, след като е променила хранителните си навици. Ето на какво се крепи режима й!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона
Диети17 МАРТ 2023

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона

С наближаването на лятото все по-интензивно започваме да мислим за излишните килограми, от които трябва да се лишим през следващите два до три месеца.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех
Диети12 ЮЛИ 2022

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

След раждането на близнаците, Queen Bey се подлага на стриктна диета, за да се върне отново на сцената.

Какво да консумираме вместо паста и хляб?
Диети12 ЮЛИ 2022

Какво да консумираме вместо паста и хляб?

Ето какво да ядем вместо паста и тесто, за да избегнем хранителен дефицит и да следваме балансирано и здравословно хранене.

Диетата за бързо отслабване, която измести средиземноморската
Диети27 МАРТ 2022

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.