Малките знаци, че той започва да се влюбва

Колкото по-глупави съобщения изпраща, толкова е по-хлътнал

Мъжете си признават, че не са никак добри в това да изразят емоциите си. Признават и защо.

Не че не могат да говорят за чувствата си, казват те, просто не отделят особено време да мислят за тях. Всъщност внимавайте, момичета, за тях емоциите са като музиката в асансьорите – нещо, което звучи тихо, на заден план.

Но господата успокояват всички дами, които се мъчат да разгадаят чувствата на индивид от противоположния пол – дори самият той не знае какви са чувствата му.
И за успокоение ни предлагат няколко знака, че той се влюбва в нас. Друго си е да ни ги каже мъж, вместо да гадаем, нали?

Изпраща глупави съобщения

Колкото по-банално е съобщението, толкова по-пиян от любов е вашият избраник. Например, ако ви пише, за да ви каже, че пие маргарита, или че е видял котка, която прилича на вашата, шансовете са, че го е ударила стрелата на Купидон. Всъщност казва: “Спомням си, че обичаш маргарити” и “Нямам нищо против, че котката ти ме мрази”. Или пък просто “Точно сега ми се иска ти, твоята дяволска котка и аз да си пием маргарити заедно”.

Обажда ви се

Има три причини, поради които мъжете вдигат телефона – по работа, по спешност и за да чуят нечий глас. И ако не сте му колега, не работите на 112, значи му се иска да чуе вашия глас. Това си е сигурен знак, че е хлътнал.

Малките знаци, че той започва да се влюбва

Вече не получава толкова много съобщения

Момичетата пишат на момчета, които им отговарят, нали? Значи, ако тя е спряла да му пише, значи и той е спрял да й отговаря. Или пък е изяснил нещата. Много мъже са се сблъсквали с момиче, което продължава да ги търси, въпреки че имат друга – и тогава изясняват нещата в прав текста.

Доверя се на вашето мнение

“Какво да напиша на картичката за рождения ден на брат ми?”, “Изглеждат ли тези обувки добре с този панталон?” и подобни… Това са въпроси, които момчетата задават, ако си падат по вас.

Ще го познаете по приятелите му

Никой не познава вашият човек по-добре от приятелите му. Така че се заслушайте: ако те се държат добре с вас, или пък обратното – шегуват се с него във вашето присъствие, това е добър знак.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...