Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

Номер 1: дали поемате инициативата или просто пасивно чакате нещата да се случат

Страхотният червен лак на пръстите на краката ви е започнал да се лющи. Кожата ви е суха или пък не сте се депилирали перфектно...

Може да се изненадате, но това са все детайли, които мъжете не забелязват в сюблимния момент. Те виждат голямата картина, като поведението ви по време на секс.

Вълнуват се дали има химия между вас? Дали блестите, докато ги гледате? Дали се чувствате комфортно да стоите голи пред тях? Тези въпроси и още се въртят в главите на мъжете тогава. Ние се допитахме до господата, които издадоха от какво се впечатляват, когато са в леглото с една жена. Ето какво ни издадоха те:

1. Вашата инициатива

Ако оставяте мъжът да върши цялата работа, докато вие просто се наслаждавате на това, което се случва в леглото и чакате да видите какво ще се случи по-нататък, то той ще остане с впечатлението, че не се интересувате от това, което се случва между вас. Така че, покажете малко желание и му обърнете повече внимание. Започнете да поемате и вие инициативата и съвсем скоро ще усетите, че страстта между вас нараства.

2. Начина, по който тялото ви се движи

Ако сте сковани и се притеснявате, мъжете ще го видят. Не си мислете, че те не усещат, ако вие се чувствате неловко от тялото си и не виждат как умело прикривате коремчето и бедрата, защото не ги харесвате. Така че следващия път се опитайте да се отпуснете и да покажете увереност, защото няма нищо по-секси от една уверена жена.

Ако сте такава, бъдете сигурни, че той въобще няма и да забележи, че имате целулит по дупето. Пробвайте! Веднага ще усетите разликата не само в неговото поведение, но и в своето самочувствие.

?????????????????????????????????????????????????????????

3. Очите ви

Търсите ли очите му? Гледате ли го уверено и едновременно съблазнително, или навеждате поглед към земята в мига, в който той ви погледне? Ако вие си мислите, че изглеждате по-нежна и свенлива по този начин, то грешите. Мъжете разкриват, че всеки отместен ваш поглед издава неувереност, съмнения или скука. Така че следващия път се уверете, че очите ви не казват нещо, което не искате.

Три малки стъпки за повече щастие в любовта

4. Вашето дишане

Не, тук не става дума дали имате неприятен дъх (макар че е по-добре да нямате!), а за начина, по който звучите. Мъжете обръщат внимание на това дали се ускорява дишането ви, дали е по-тежко от обикновено… Тези улики издават дали сте истински възбудена.

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс

Не е нужно да го имитирате, започвайки да дишате тежко, подобно на момичетата от филмите за възрастни. Но определено му покажете, че искате да сте с него. Шепнете му нежно в ухото нека усети дъха ви да гали врата му и му кажете колко го искате. Повярвайте ни, това ще му подейства повече, отколкото фалшивото ви стенание. И помнете, тяхната възбуда се подхранва от вашата, така че не се притеснявайте да я покажете.

5. Бельото ви

Никой няма да ви съди, ако бельото ви не е от Victoria’s Secret. Но мъжете определено обръщат внимание на това какво имате под дрехите. Няма значение дали ще сте с нещо спортно, или с дантела, важното е то да изглежда добре на вас и да ви е по мярка. И помнете, едно хубаво бельо винаги кара жената да се чувства по-секси и по-уверена.

Сериен сваляч разказва защо е толкова хубаво да останеш верен на една жена

Жените от кои зодии най-трудно си намират съпруг?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...