Как да познаеш, че един мъж те разиграва?

Певицата Прея споделя своя личен опит в списание GRAZIA

Нещо като флирт, нещо като харесване, нещо като връзка… “Нещо като” капаните са на всяка крачка в ерата на социалните мрежи, дейтинг аповете и плъзгането по повърхността на океана от опции.

Срещаме се, но без нещо сериозно. Не знаем ще има ли следващо излизане. Не знаем какво сме за отсрещната страна и дали въобще сме “нещо”. В тази игра, една жена може да пострада и певицата Прея не се страхува да признае, че й се е случвало.

За своя личен опит с мъжете, които ни разиграват, тя пише в новия брой на списание Grazia. Историята й можете да прочетете в списанието. А тук поместваме 5 признака, които според Прея издават едно – по-вероятно е да имате домашен любимец еднорог, отколкото бъдеще с този мъж…

5 признака, че той просто ти губи времето:

  1. Звъни основно през нощта – Понякога, съвсем в началото на връзка, подобно поведение е допустимо, можем дори да го сбъркаме за романтично и „сладко”, но ако се превърне в навик, става повече от очевидно, че говорим за booty call. Аз бих решила, че си има живот през деня и ми звъни да „разпускаме”. Спирам да вдигам.
  2. Общите теми бързо се изчерпват – Първоначалната химия безспорно е склонна да замъгли сензорите ни, но ако темите за пълноценен диалог се изчерпят за нула време, значи, дори да е страхотен, това не е нашият човек. Сори.
  3. Избягва да те запознава с приятелите си – На Бионсе не й харесва – и на мен не ми харесва. Освен ако не съм омъжена кралска особа, или просто кралска особа… или просто омъжена, нямам нужда връзката ми да бъде тайна. Той даже трябва да се хвали, че сме заедно! Мхм!
  4. Осъзнаеш, че не го познаваш – Ако настъпи момент, в който го погледнеш и ти стане ясно, че не знаеш почти нищо за този човек, че при всеки разговор просто сте гъделичкали повърхността (по-късно и каквото друго си пожелаете), значи, най-вероятно си губите времето взаимно.
  5. Говори за бъдещето в единствено число – Ако свободно, без да се замисля говори в бъдеще време и въобще не дава признак, че дори и утре е сигурен, че ще те види отново, това, не е добър знак.Как да познаеш, че един мъж те разиграва?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...