Готови ли сте за секс без обвързване?

Преди да се усмихнете самодоволно, прочетете това

Да, може би сте от тези, които са си чатили в интернет, преди да се срещнат с половинката си.

Някои мъже в подобен вид комуникация открито и веднага заявяват, че нямат намерение да се впускат в сериозна връзка, а в момента са в отворена такава. Общо взето „нямам време за цялата тази романтика“.

Какво обаче означава всъшност „свободни отношения“? Може би това означава секс без никакъв род обвързвания. Що за птица е този мъж? Не е ли той точно темата на всеки женски разговор, нещо, което тайно всяка жена търси – мъж, с когото да преспива, когато й се иска, и когото може да остави с лека ръка, когато наистина се влюби в някой друг. Думи като „трябва“, „длъжна“, „моногамна“ изчезват на мига – не присъстват в неговия речник.

Но често в малкия свят на мъжете  „секс без обвързване“ означава той да има интимни отношения с всички, с които поиска, а тя – само с него. Съществува ли жена, която е съгласна на подобна сделка? Защо мъжете са толкова привлечени от „отворена връзка“ и какво наистина си мислят за жените, които са готови на такава?

Ако ви изневеряват, има спасение

И всъщност за мъжете до известна степен сме наясно.

Секс без обвързване – това означава липса на претенции от нейна страна от типа „защо-не-се-обади“, „защо-не-си-ми-купил-цветя“.

Секс без обвързване – означава да получи това, което иска и когато иска. Този тип отношения не изискват да води жената на вечери, на кино, на една-две-три срещи. Просто може да се обади и тя да е при него.

Секс без обвързване – това е легален начин да спи с други жени, без да се чувства измамник.

Но какво движи жените?

Извън „закона“ – така вижда жената една подобна връзка. Фактът, че нарушава нормите, я възбужда.

От друга страна това е шанс да имат пълноценен секс, без да имат задълженията, които съпътстват една обикновена връзка. За много работещи жени днес това е наистина удобна ситуация – да си имат някого, а когато се появи мъжът за брак, да действат спокойно. В крайна сметка това по своята същност не  елъжа и не се налага да се дават обяснения на никого.

Вероятно жената да влиза в подобен вид отношения с идеята, че не знае какво би могло да излезе: той може да бъде принцът, а може да бъде и един наистина верен приятел в бъдеще. Или просто има нужда от време на време (само от време на време) да се отпусне в нечии силни мъжки ръце.

Подобни отношения жените имат в моментите, в които са се разделили с дългогодишния си приятел или в моменти, в които са стартирали мащабен проект в кариерата си. За да не се върне към бившия си, тя предпочита обятията на мъж, който й дава това, от което има нужда, но не я задържа с чувства и отговорности.

Защо жените са по-добри в изневерите от мъжете

Секс без обвързване предполага пълна свобода, която си дават помежду си партньорите. А това е капанът за всеки мъж. Жената не му принадлежи. Мъжът трябва да приеме още един факт – че тази жена може да бъде желана и търсена от друг мъж във всеки един момент. Както и тя самата да реши да бъде в търсене на други, което е пагубно за мъжкото его.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...