7 неща, които отблъскват мъжете

Научете какво може да прогони и най-запаления ухажор

Когато си говорим за срещи, вероятно на всяка жена ѝ се е случвало да направи нещо, с което да отблъсне мъжа. И обратното, силният пол също честичко се излага.

Замисляли ли сте се кои са онези дребни неща в интимните отношения, които неволно сме правили и повтаряли, които са карали господата да бягат като дявол от тамян?

Ревност

От всичко, което може да го накара да ви обърне гръб, ревността е може би най-сериозното. Нормално е да се дразните от приятелките му или в моментите, когато го хващате да хвърля мръсни погледи след сексапилните сервитьорки, но ако продължавате да показвате раздразнението си, това е най-сигурният начин да покажете колко несигурна се чувствате. Помнете, че той има причина да е с вас и вие сте тази, която прегръща в момента, а не сервитьорката. Ако си мислите, че имате основателна причина за подозрение или пък девойката се държи неподходящо с него, успокойте се и изчакайте спокоен момент насаме, когато ще можете да поговорите с половинката си. Обяснете му как се чувствате спокойно и с разумни доводи и го уверете, че му имате доверие. Но не си позволявайте да му забранявате да се вижда с приятелките си. Не допускайте и да се гневите, задето се е зазяпал по някоя жена.

Звъните му твърде често

Постоянното звънене и писане на съобщения ще ви накара да изглеждате отчаяни. Ако той не е отговорил на повикване, то може би е защото е зает и ще го направи, когато може. В крайна сметка, не трябва ли и вие да си имате други занимания, вместо непрекъснато да му звъните? На мъжете им харесва, когато жената си има свой живот извън връзката, така че оставете телефона поне за малко настрани. Ако той си струва, ще ви се обади.

Обсебени сте от външния си вид

Голяма грешка! Нещо, което наистина отблъсква мъжете, е непрестанното ви вторачване в огледалото и манията дали изглеждате просто фантастично. Със сигурност ще го изнервите с постоянните селфита, оглеждания в огледалцето и по витрините. Това ви прави неуверени в собствената ви красота. Мъжете обичат жени, които знаят колко са красиви. Не прекалявайте с грима и го оправяйте насаме в тоалетната.

Преструвате се, че всичко е наред, когато не е така

Това буквално побърква мъжете. Помислете, той може да е прекрасен, умен и забавен, но не може да чете мисли. Ако сте му ядосана или сте наранена от нещо, не отричайте когато ви попита какво става. Говорете с него, признайте му какво ви мъчи. Имате по-големи шансове да оправите нещата по този начин, вместо да го оставите да гадае какво ви е.

Не го оставяте да бъде мъж

Има някои определени неща, които мъжете обичат. Дали ще са видео игри, екшън филми или спорт, той има нещо, което го вълнува и иска да му се наслади. Ако и на вас ви харесва, идеално. Но ако не си падате по неговите хобита, дайте му време и пространство, за да си се занимава с неговите мъжки неща. Ако започнете да го обсебвате и да не му давате възможност за това, има реални шансове да му видите гърба.

Преувеличавате малките неща

Всяка връзка си има своите обстоятелства и едва ли си мислите, че всяка една секунда нещата ще бъде абсолютно наред. Близостта на двама души неизбежно ще изкара наяве и недостатъците. Внимавайте за какво се карате, защото да започвате пререкания за най-дребните неща, ще го изкара от равновесие и има голяма вероятност да ви посочи вратата. Мъжете обичат нещата да бъдат спокойни и без излишни драми. Разбира се, има ситуации, в които спорът е неизбежен, но има и такива, в които е по-добре просто да оставите нещата да отшумят.

Твърде много говорите

Със сигурност за него сте най-интересната жена и всичко, което искате да кажете, е особено важно, но нека говорим открито – има моменти, в които той просто иска да си почине и да се порадва на тишината. Комуникацията е най-важното нещо във връзката, но да не спирате да му говорите от момента, в който се появи на вратата ще го подразни, бъдете уверени. А и, честно, има теми, които е по-добре да обсъждате с приятелки.

Грешката, която съсипва връзката ви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...