Наръчник за щастлив брак с три деца от Елза Патаки

Актрисата споделя повече за живота си с Крис Хемсуърт

Правило номер едно след раждането на първото дете: не очаквайте всичко да си е същото – Елза Патаки го разбра по трудния начин.

В края на 2020-а Елза и Крис ще отбележат десет години от сватбата си. През това време бракът им претърпя много метаморфози, както при всяко семейство с деца, а те си имат цяла пълна къща с трите си деца. И въпреки това на пръв поглед изглежда, че никога няма проблеми в отношенията им.

“Забавно е как всички ни смятат за перфектната двойка”, бърза да ни опровергае Патаки. “Няма начин. Има възходи и падения и продължаваме да работим върху отношенията си. Мисля, че всяка връзка изисква постоянна работа, не е никак лесно. Но се опитвам да се фокусирам само върху позитивните неща”, допълни тя пред Body and Soul.

Пред изданието тя разказва за първото по-голямо изпитание във връзката им – раждането на първото им дете, Индия.

“Спомням си, че се чувствах малко изгубена, след като посрещнах Индия. Мислех си, че животът ми ще си остане същият, когато имам деца и ще продължа да работя. Но не можех.”

“Крис се прибираше и ме питаше как е бил денят ми, а аз не се чувствах горда от себе си да кажа, че съм просто една майка. Но трябва (да се чувстваме горди от това, че сме майки) – това е най-трудната работа на света”, споделя Елза.

Това, което най-много помага на двойката да продължават да бъдат така единни, са общите им интереси. В техния случай това са тренировките и здравословния начин на живот – хоби, което се отразява страхотно и върху децата им.

Актрисата и модел разказва, че с Хемсуърт и децата обичат да се впускат в задружни активности, които са не само забавни, но и се отразяват положително и на здравето им.

Семейството на Миранда Кер следва три правила за спокойствие у дома

Как да оцелеете, ако имате тийнейджър у дома

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЕМЕЙСТВО

Отглеждате детето си сама? Запомнете тези 7 важни съвета
Семейство28 СЕПТЕМВРИ 2021

Отглеждате детето си сама? Запомнете тези 7 важни съвета

Най-важният урок - погрижете се първо за себе си, защото щастливата майка възпитава щастливи деца

Храните, които са забранени през лятото
Семейство30 АПРИЛ 2021

Семейните вечери помагат както за развитието на децата, така и за щастието на възрастните

Проучванията доказват, че хората, които се хранят с близките си често, живеят по-дълго

Празнично щастие в домовете на звездите
Семейство05 АПРИЛ 2021

Празнично щастие в домовете на звездите

Надникваме в семейната идилия на Виктория и Дейвид Бекъм, Ева Лонгория и Хосе Бастон, Джиджи Хадид и Зейн и още звездни двойки