Мода : Шопинг27 ОКТОМВРИ 2021

Да се облечем в красотата на есента

На мода е… стилното удобство

Този сезон носим красивите горски сцени навсякъде със себе си с помощта на модата.

Самоувереността е най-красивият аксесоар към всеки тоалет, а тя не може да бъде налице с тоалет, в който се чувстваме некомфортно. Затова и през последните години единствената модерна визия е тази, която успешно съчетава удобството със стила. Тази тенденция няма изглед да се промени в близкото бъдеще, особено  през идния сезон.

Есента е най-подходящото време от годината да съчетаем всички тези елементи заедно, когато красотата на природата непрестанно ни вдъхновява, но същевременно ни кара да жадуваме за уюта на следобедите, прекарани у дома.

Да се облечем в красотата на есента

Точно такъв тип мода срещаме в новата колекция на Tommy Hilfiger. Тя носи тематичното име “The Explorer Club”, защото ни кара не само да преоткрием природата и красотата, с която тя ни дарява, а да й се насладим в пълния й потенциал с удобни материи и кройки, които пренасят чувството за комфорт навсякъде с нас.

Да се облечем в красотата на есента

Сред колекцията заварваме модели, които още при обличането ни принасят към пейзажите на планинската верига Апалачи – карирани и ватирани модели, пухкавото каре, металик елементи, colour-block детайли, примесени с така модерните този сезон плетива в различни форми и размери. Към нежния стил прибавяме и визията, подходяща за активния начин на живот на открито с карго мотиви, фланелни материи, деним и овърсайз силуети. С цел повече функционалност, а и за смел акцент, към дизайните на тениските, якетата и макси полите са добавени допълнителни джобове.

Да се облечем в красотата на есента

А понеже не може една колекция, която отдава почит на природата, да е създадена без поглед към иновативните технологии, които редуцират въглеродния отпечатък, моделите от “The Explorer Club” са изработени от рециклирани материали с мисъл за бъдещето. Вдъхновена от есенните разходки из природата, колекцията води марката към следващата смела крачка по пътеката на устойчивата мода с био-базирани, рециклирани, без PU (полиуретан) и моно-материални материи. Така моделите са не само сътворени в чест на красотата на нашата планета, но и същевременно се грижат за нейната защита.

Това е само една част от многото мерки, които Tommy Hilfiger предприема, за да направи предложенията си по-устойчиви и с минимална вреда към природата. Марката вмъква все повече дрехи от рециклирани материи, обработени чрез текстилни техники с внимание към околната среда. Затова и в тази колекция откриваме и предложения от 100% рециклиран памук, както и моно модели, направени само от един материал.

Още за малките големи стъпки, които марката се е ангажирала да следва, можете да прочетете тук: Make it Possible: Tommy Hilfiger ще създават устойчива мода за всички

Разгледайте моделите от колекцията в галерията, а можете да ги закупите в бранд бутиците в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ШОПИНГ

Last Minute Gift Guide: Още идеи за подаръци, с които да изразим любовта си
Шопинг13 ФЕВРУАРИ 2022

Last Minute Gift Guide: Още идеи за подаръци, с които да изразим любовта си

Един ден до Свети Валентин - да се подготвим подобаващо

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът
Шопинг29 ДЕКЕМВРИ 2021

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът

Разкриваме тайните на двете момичета със споделена любов към модата

Напазарувахте ли за Коледа вече? А искате ли и вие да спечелите подарък с празничния шопинг?
Шопинг06 ДЕКЕМВРИ 2021

Напазарувахте ли за Коледа вече? А искате ли и вие да спечелите подарък с празничния шопинг?

Bulgaria Mall ще зарадва някой от вас с голям подарък този декември