Втора порция с най-добрите визии от наградите “Оскар” 2017!

Показваме ви какво облякоха Оливия Кулпо, Фелисити Джоунс, а също и стилните господа на церемонията

Избирайки да се вдъхнови от 20-те години, точно като Ема Стоун, Оливия залага на сребриста рокля Marchesa множество ресни и черна панделка на кръста.

Много нежна рокля в пудрен цвят на Dior, съчетана със златисти сандали, превърна Фелисити в една истинска модерна принцеса.

Наградата за най-запомнящ се тоалет безспорно отива при Мона, избрала рокля с марка Elie Saab, която нямаше как да ни остави равнодушни.

Придържайки се към актуалната палитра на вечерта, Териса заложи на сребърна рокля с марка Prada.

Гореща в червено е певицата, селектирала рокля Romona Keveža. По-късно, по време на изпълнението си в секцията "In Memoriam", Сара беше облечена в сребърна рокля.

В червено е и победителката в категория "Най-добра поддържаща актриса". Виола дебютира и новата си, значително по-къса прическа на червения килим.

Екранните Снежанка и Чаровният принц се наредиха сред най-стилните двойки на вечерта. Ние се влюбихме в роклята Zuhair Murad в червено, в която видяхме Джинифър.

Младата звезда отдавна дава индикации, че ще се превърне в истинска модна икона. Ако някой е имал съмнения, тази рокля Ralph&Russo ще ги направи на пух и прах.

Ако тоалетът на Ема ви е познат, това е защото е почти идентичен с този на Мишел Уилямс. Нейната рокля обаче е дело на Armani Prive.

Номинираният за главна мъжка роля актьор не успя да се пребори за награда, но затова пък винаги ще има специално място в сърцата ни.

Обожаваме мъже, които обичат да експериментират, дори да става дума за събитие от ранга на "Оскар"-ите. Затова синият костюм на Крис получава нашите адмирации.

Номинираната актриса избра приказен тоалет нa Marchesa в бледосиво, отличаващ се с пола с пера.

За съжаление желанието на феновете не се сбъдна и Райън пристигна без своята съпруга Ева Мендес. Имаме забележки относно ризата, но като цяло го харесваме!

Екранният мистър Грей реши да разчупи дрескода на церемонията, селектирайки бяло сако, вместо класическото черно.

Винаги можем да разчитаме на певеца за нещо различно. В случая - смокинг на Chanel.

Много класическа визия от синьо кадифе с марка Alberta Ferretti виждаме да демонстрира Таражи. Скъпоценна огърлица и клъч в същия цвят допълват роклята й.

В бяла рокля със структуриран силует на Ralph&Russo, Приянка се включи към дамите, избрали бяло-сребърната гама за вечерта.

Предполагаме, че Зак Поузън е създал тази рокля с образа на Бел от "Красавицата и Звяра" в съзнанието. А Лесли просто е искала да се почувства като в приказка!

Залагайки на блясъка, Лора избра черна рокля с тъмносини пайети на Rodarte.

Червено, бяло и пудрено бяха властващите цветове на церемонията по връчването на наградите “Оскар” 2017. 

След като ви показахме първата част с блестящите визии на звездите, дойде време за останалите пищни тоалети. В галерията ще видите и най-стилните господа, минали по червения килим, а ние бързаме да обявим нашите лични фаворити – Андрю Гарфийлд и Крис Евънс!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии