Мода : Новини10 НОЕМВРИ 2016

Sexy Back: Три горещи момичета и бельото на La Perla

Изабели Фонтана, Кендал Дженър и Лиу Уен позират за италианския бранд

След по-малко от месец Кендал Дженър ще се завърне на модния подиум на Victoria’s Secret, разхождайки се по оскъдно бельо в компанията на Джиджи и Бела Хадид, и останалите ангели на марката. 

Междувременно моделът си намери друг ангажимент, който също е свързан с деликатни дантелени творения. Говорим за култовия италиански бранд La Perla, чиито лица през годините са били изкусителки като Изабел Гулар, Наоми Кембъл, Наташа Поли, Кара Делевин…

Кендал е един от трите топмодела, вземащи участие в кампания пролет-лято 2017, заснета от известния фотограф Стивън Клайн. Компания й правят Изабели Фонтана и Лиу Уен. 

la-perla-8

la-perla-4

la-perla-5

Новият креативен директор на марката Джулия Хаарт сама избира трите момичета, тъй като според нея те олицетворяват модерния дух и елегантната увереност, които бельото на La Perla носи със себе си. Няма как да пропуснем и факта, че Изабели, Кендал и Лиу определено имат повече от успешна година. Последните две се наредиха в топ 10 на най-добре платените модели, печелейки съответно по 10 и 7 млн. долара от различни рекламни кампании. 

la-perla-2

la-perla-6

la-perla-7

la-perla-3

И макар Дженър да е задължително присъствие на най-големите ревюта, това е едва втората кампания на бельо, в която участва. Първият й ангажимент беше за Calvin Klein, където Изабели Фонтана също участва. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.