Мода : Новини28 ЮЛИ 2016

Дженифър Лопес със собствена колекция обувки

Дизайнерът Джузепе Заноти и певицата ще работят заедно по моделите

След като Риана обедини сили с Manolo Blahnik, ред е на Джей Ло да зарадва почитателите си с капсулна колекция обувки и аксесоари. 

Лопес обединява сили с един от любимите си дизайнери, в чиито модели често можем да я видим – Джузепе Заноти, а самата линия ще носи името Giuseppe for Jennifer Lopez.

jlo zanotti (1)

“Винаги съм се вдъхновявал от Дженифър и обичам начина, по който тя изглежда в моите обувки,” казва италианецът. “Естествено продължение на това е да работим заедно.”

Това не е първата изява на модната сцена за Лопес. През 2001 г. тя създава личната си марка JLO by Jennifer Lopez и не крие, че обувките с марка Guiseppe Zanotti са сред любимите й. “Мисля, че няма нужда да казвам, че както всяко момиче и аз обожавам страхотните обувки. Независимо дали дефилирам по червения килим, или съм облечена спортно, правилният чифт обувки, който завършва визията ми, е отговорен за това да ме накара да се чувствам красива, секси и уверена,” казва изпълнителката на Ain’t Your Mama. 

jlo zanotti (3)

jlo zanotti (2)

Колекцията ще виключва в себе си боти с отворени пръсти, украсени с кристали, спортни обувки на платформи, гладиаторски сандали в змийски мотив и два вида чанти, и ще бъде по магазините през януари. Заноти я описва като вдъхновена от самата Дженифър – “чувствена, изтънчена, модерна, но все пак провокативна и забавна.” Лопес пък споделя, че моделите са “всичко, което можете да очаквате от нас двамата – убийствени обувки на ток, които са смели, но разбира се притежават и малко блясък!”

 

Снимки: VOGUE

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.