Мода : Новини05 МАРТ 2016

Риана и Manolo Blahnik създадоха колекция обувки

Певицата вече дебютира дизайните си за VOGUE

След дебюта на Fenti x Puma – първата колекция на Риана като креативен директор на спортния бранд, състоял се по време на седмицата на модата в Ню Йорк, поп певицата поднася на феновете си нова изненада. Тя вече е дизайнер на обувки! 

Певицата разкри, че е създала капсулна колекция с обувки, и то в колаборация не с кого да е, а с легендарния Маноло Бланик. Бланик и Риана са работили заедно по дизайна на “Denim Desserts” – колекция от шест лимитирани модела ботуши, боти и сандали, създадени от деним. Украсени с пайети и мъниста, обувките са вдъхновени от деликатните татуировки, красящи ръцете на певицата.

Rihanna Manolo Shoes (5)

Най-забележителни със сигурност са ултра високите ботуши, които изпълнителката на “Work” вече дебютира на страниците на VOGUE. За да имате обувките ѝ обаче, ще трябва да похарчите близо 4000 долара.

Rihanna Manolo Shoes (3)

Rihanna Manolo Shoes (4)

Маноло Бланик заяви, че е впечатлен от начина, по който изглеждат моделите. “Работата с Риана е невероятна, а нейната страст, креативност, мотивация и стил са отразени върху дизайните, с невероятен резултат,” добавя дизайнерът.

Rihanna Manolo Shoes (2)

Барбадоската перла пък е още по-развълнувана, заявявайки: “В деня, в който видя на улицата жена, която носи моите обувки… Е, много съжалявам, но ще я преследвам, крещейки “Спри! Селфи! Коя си ти? От къде ги купи?” Определено ще изживея такъв момент!” 

Какво мислите за колекцията на Риана и Manolo Blahnik, допадат ли ви обувките? 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.