Иконични визии от “Сексът и градът” покориха Instagram

Пригответе се за ударна доза носталгия по сериала и модата в него!

Три нюйоркчанки пристигат в Лос Анджелис и носят своя личен стил със себе си! В този епизод Кари и приятелките й са в Холивуд, докато тя се опитва да продаде правата за книгата си на филмово студио.

Обичаните обувки Manolo Blahnik също са намерили място в Instagram акаунта. Не са един и два чифтовете, които виждаме на екран по време на шестте сезона, но специално тези са подарък за Кари от епизода, в който реши да се "омъжи за себе си".

Фойерверки за 4-ти юли и тоалети, които според момичетата са подходящи за плажно парти.

Върху Шарлът, този тоалет изглежда доста предизвикателно, но поправете ни ако грешим, Саманта вероятно го притежава в шест различни цвята.

Скромната Миранда този път изглежда сякаш е заела сет от гардероба на Кари.

Когато Кари не иска да признае, че е сгодена, тя не само носи годежния си пръстен на врата, но и го крие под купища фалшиви перли.

Някой забеляза ли, че шалът върху главата на Саманта е Chanel? Никой?

Само след секунди тази красива рокля, заедно с Кари, ще се озове в езерото, край което тя си е уредила среща с Тузара.

Хипи Кари? Трудно ни е да повярваме, че журналист на VOGUE изобщо е припарил до такава комбинация.

Нали не смятате, че сме забравили туту полата, с която започваше всеки епизод на "Сексът и градът"? Тази визия на Брадшоу е може би най-известната й.

Кари Брадшоу разбира от мода и не се страхува да експериментира! 

Ако сте фенове на сериала на HBO, а дори и да сте попадали само на някой отделен негов епизод, със сигурност знаете, че освен Кари, Миранда, Саманта и Шарлът, модата също беше един от главните герои в него. Това разбира се е благодарение на стилистката Патриша Фийлд, отговорна за всяка една от визиите, които виждаме на малкия екран по време на шестте сезона на шоуто, а и в двата филма след това. 

Огромна част от костюмите на момичетата Фийлд открива в магазини втора употреба и винтидж бутици, друга част създава сама, превръщайки “Сексът и градът” в сериал, който диктува тенденциите наравно с модните дизайнери. Ко-основателката на известната марка обувки Jimmy Choo Тамара Мелън казва, че едно-единствено споменаване на техен чифт сандали в епизод изстрелва продажбите им повече от всяка друга реклама. Обсебеността на Кари Брадшоу по обувките е причината и много жени по света днес да знаят името на Manolo Blahnik.

Стилът на Кари и нейните приятелки е причина шоуто все още да се споменава в модните среди, повече от десетилетие след неговия край. Ето защо не се изненадахме, след като открихме, че новият хит в социалната мрежа Instagram е именно акаунт, чрез който две ентусиастки са се заели да документират всяка визия от “Сексът и градът”. Every outfit on Sex & the City представя тоалетите на Кари, Саманта, Шарлът и Миранда, допълвайки ги със солидна доза хумор. Защото, нека си признаем, не всички аутфити, които видяхме в сериала, имат някакво приложение извън него. В галерията по-долу събрахме няколко примера, а останалите можете да видите в профила на @everyoutfitonsatc.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.