Мода : Новини20 ОКТОМВРИ 2022

Бела Хадид x ABOUT YOU вече ни очаква

Онлайн магазинът за мода пуска нова съвместна колекция със световно известния модел и предприемач.

На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид. Вдъхновена от отличителните стилове на 90-те и началото на 2000-те, есенно-зимната колекция включва 64 модни предложения и всички те носят уникалния почерк на Бела. А резултатът е дизайн, който съчетава баланс между класически и бунтарски стил.

На 10 октомври 2022, ABOUT YOU представи ексклузивната си колекция със супермодела и предприемач Бела Хадид.

Бела Хадид x ABOUT YOU се предлага във всички 26 онлайн магазина на марката в Европа

За най-новата си глобална колекция ABOUT YOU си партнира с един от най-уважаваните супермодели в света – Бела Хадид. Всички ние я познаваме добре благодарение на своя уникален и изискан стил. От интересното и небрежно улично облекло до вдъхновените от 90-те години визии, Бела винаги е в крак с последните новости в модната индустрия и има умения да задава тенденции.

Бела Хадид x ABOUT YOU се предлага във всички 26 онлайн магазина на марката в Европа

Но не само – нейният привличащ вниманието и разпознаваем стил вдъхнови ABOUT YOU да създаде съвместна колекция с модела. Със своя ентусиазъм, тя взе участие в процеса на проектиране от началото до края. Дори се включи като стилист на собствената си колекция!

“Когато се срещнахме за първи път с Бела, тя беше наистина развълнувана да обсъди с нас идеите и визията си и да ги превърне в реалност. За процеса на проектиране седяхме заедно в продължение на часове, а Бела дори донесе дрехи от собствения си гардероб като вдъхновение. Бела Хадид беше водещата сила по време на целия процес на създаване, както и истински екипен играч. Целият ни екип обича да работи с нея”, споделя София Хагемайер, ръководител на екипа за ексклузивни сътрудничества в ABOUT YOU.

нейният привличащ вниманието и разпознаваем стил вдъхнови ABOUT YOU да създаде съвместна колекция с модела.

Първата съвместна колекция предлага перфектния гардероб в стил “модел извън работно време”. Всички стилове въплъщават широк спектър от визии, вдъхновени от 90-те години.

Колекцията включва множество комбинации от костюми с момчешки прав силует, къси разкроени поли и закачливи, женствени топове. Визиите варират от топли земни тонове до ярки цветове като червено с акценти в лайм и розово.

Колекцията включва множество комбинации от костюми с момчешки прав силует, къси разкроени поли и закачливи, женствени топове.

Колекцията се състои от различни материали като мрежа, жарсе, деним и кожа

Тя се допълва от четири преработени артикула, всички изработени от 100 процента рециклиран деним: чанта и вратовръзка като комплект аксесоари, както и мини и миди пола.

“За мен беше удоволствие да работя в тясно сътрудничество с екипа на ABOUT YOU, за да реализирам визията си. Те ми дадоха творческо пространство да създам колекцията по начина, по който исках, и се забавлявах толкова много, че когато се подготвях за фотосесията с тези прекрасни дрехи, включих и някои от моите собствени облекла. Беше чудесно да имам възможността да участвам активно в целия процес. Вложих много сърце и душа в тази колекция и нямам търпение другите да й се насладят толкова, колкото и аз”, споделя самата Бела Хадид.

Колекцията се състои от различни материали като мрежа, жарсе, деним и кожа

Кампанията за представяне на колекцията е заснета със силен акцент върху дизайнерските елементи, които създават мрачна и магическа атмосфера. Целта на ABOUT YOU е да създаде кампания, която да се отличава и да отразява Бела по много специален начин. Тя беше заснета от световноизвестните Конор Кънингам и Тирел Хамптън в Ню Йорк.

Кампанията за представяне на колекцията е заснета със силен акцент върху дизайнерските елементи, които създават мрачна и магическа атмосфера.

“Първите снимки с Бела бяха вдъхновяващи за целия екип, който присъстваше на място. Тя е професионалист и знае точно как да представи колекцията си на хората. Това беше незабравимо преживяване за нас”, добавя Джулиан Янсен, директор “Съдържание” в ABOUT YOU.

"Първите снимки с Бела бяха вдъхновяващи за целия екип, който присъстваше на място. Тя е професионалист и знае точно как да представи колекцията си на хората. Това беше незабравимо преживяване за нас", добавя Джулиан Янсен, директор "Съдържание" в ABOUT YOU.

Всички 64 артикула ще бъдат налични от 10 октомври 2022 г. във всички 26 европейски онлайн магазина на ABOUT YOU в размери от XS до XXL. Цените варират от 48,90 BGN до 389,90 BGN.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Всичко за Met Gala 2023
Новини23 ЯНУАРИ 2023

Всичко за Met Gala 2023

Събитието е посветено на бившия директор на Chanel – Карл Лагерфелд.

Стилни през януари
Новини06 ЯНУАРИ 2023

Стилни през януари

Първият месец на 2023 г. вече е тук! И сме готови да го приветстваме със солидна доза стил.

Кои са IT момичетата на 2022 г.?
Новини19 ДЕКЕМВРИ 2022

Кои са IT момичетата на 2022 г.?

От Лила Мос до Джулия Фокс, минавайки през Серина Уилямс и Бионсе, ето ги най-влиятелните IT дами на 2022 г.

Кадифе: Луксозното измерение на празниците
Новини16 ДЕКЕМВРИ 2022

Кадифе: Луксозното измерение на празниците

През празничния сезон настроението ни се променя, но стилът ни става по-ярък, по-празничен и още по-впечатляващ.