Звезди20 ОКТОМВРИ 2022

Коя е Анабел Елиът, сестрата на кралица Камила?

Родена през 1949 г., омъжена с три деца, тя е брилиянтен интериорен дизайнер. Дори крал Чарлз III разчита на нея за обзавеждането на историческите си резиденции.

Анабел Елиът е на 73 години и е по-малката сестра на кралица Камила, която стана първата дама в Обединеното кралство след смъртта на Елизабет II. Досега, светските новини не се интересуваха много от нея, съсредоточени върху въпроса дали децата на новия суверен ще имат титла или не. Но скорошна публична публикация с нея, я превърна в неочаквана знаменитост.

Анабел Елиът е на 73 години и е по-малката сестра на кралица Камила, която стана първата дама в Обединеното кралство след смъртта на Елизабет II.

В понеделник, 17 октомври, тя и кралицата участваха заедно в “The Booker Prize 2022”, която се проведе в лондонската Round House. Елегантни и по-усмихнати от всякога, кралицата и по-малката й сестра доказаха, че са две много сплотени жени. И винаги е било така, дори животът да ги е карал да правят съвсем различни избори.

Родена през 1949 г., втората дъщеря на Брус и Розалинд Шанд и единствена сестра на кралицата, Соня Анабел, по-известна като Анабел, учи изкуство във Флоренция. Впоследствие тя се впуска в кариерата си на интериорен дизайнер. Сестрата на кралица Камила основата Annabel Elliot Interior, един от най-известните антикварни магазини в Дорсет, където използва добре познанията си, превръщайки го в институция на тридесет години.

Родена през 1949 г., втората дъщеря на Брус и Розалинд Шанд и единствена сестра на кралицата, Соня Анабел, по-известна като Анабел, учи изкуство във Флоренция.

Анабел Елиът е дизайнерът, който винаги се е грижил за имотите на краля

Страстта към изкуството, тя споделя със своя зет Чарлз III. Първата й възложена задача са били резиденциите на Корнуол, а оттам съвместната й работа с кралските особи става неудържима.

„Той винаги обича да участва в процеса“, споделя Анабел за работните си отношения с крал Чарлз III в документалния филм „The Royal Restoration“, който бе излъчен по ITV. “Вижте всеки материал.: За какво е?, За стол ли е?, Откъде идва? Има ли найлон в него?”, това са само част от въпросите на новия монарх… Симпатичен крал и определено търпелива снаха, но без да привлича към себе си твърде много внимание.

Анабел Елиът е дизайнерът, който винаги се е грижил за имотите на краля

На 23 години сестрата на кралицата се омъжва за Саймън Елиът, земевладелец, с когото имат три деца: Бенджамин, консервативен бизнесмен и политик, Алис и Катрин. Без популярност, без скандали, семейство Шанд винаги е стояло достатъчно далеч от светлините на прожекторите.

Сега, когато сестрата на Анабел е кралица, нещата няма да се променят особено. Но тихата и скромна дама вероятно ще се забелязва малко повече. Все пак сестрата винаги е страхотен съюзник, особено когато живееш в Бъкингамския дворец.

Сега, когато сестрата на Анабел е кралица, нещата няма да се променят особено.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кралица Камила се срещна с Дуа Липа

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.