Звезди : Звезден стил20 ОКТОМВРИ 2022

Амал Клуни блести в рокля на Alexander McQueen

Съпругата на Джордж Клуни премина от пролетно зелено към есенно червено за последната си публична изява.

След като видяхме Амал Клуни в зашеметяваща зелена рокля на специалната Гала в музея на дАкадемията в събота, сега звездната съпруга ни емонстрира стил в червена рокля без ръкави на Alexander McQueen. Визията й бе специално подбрана по повод премиерата на филма на Джордж Клуни – „Билет до Рая“. Съпругът й позира до нея в сив костюм без вратовръзка.

След като видяхме Амал Клуни в зашеметяваща зелена рокля на специалната Гала в музея на Академията в събота, сега звездната съпруга ни демонстрира стил в червена рокля без ръкави на Alexander McQueen.

Двойката бе хваната за ръце, преминавайки по червения килим. Във вторник Джордж се появи в шоуто на Дрю Баримор, където сподели историята на първата си нощна среща с Амал в Италия.

Двойката бе хваната за ръце, преминавайки по червения килим.

„Е, смешно е, тя дойде в къщата в Комо с нейн приятел на гости и веднага бях като …“, започна Джордж Клуни. „Най-смешното е, че Брайън Лурд, моят агент, ми се обади. Той току-що бе срещнал Амал на някакво друго събитие и тя му бе споделила: „Да, ще отида на Комо с мой приятел“ и той ми се обади и каза: „Има момиче, което идва в къщата ти, за което ще се ожениш“, казах си „Ти си идиот. Знаеш, че това няма да се случи.“

И тогава се появи Амал и останахме будни цяла нощ, увлечени в разговори.. А след това започнах да й пиша куп писма…“

И тогава се появи Амал и останахме будни цяла нощ, увлечени в разговори, а след това започнах да й пиша куп писма...“

Амал и Джордж Клуни се венчаха през септември 2014 г.

Звездната двойка има и 5-годишни близнаци – Александър и Ела. На премиерата на „Билет до Рая“ Джордж похвали стила на жена си на червения килим: „Тя има доста приятен вкус. Наистина знае как да го направи.“ Актьорът се възхищаваше и на зелената рокля, която съпругата му носеше на Галата в Музея на Академията. „О, Амал в тази зелена рокля…“, възкликна Джордж тогава, както би направил всеки изумен съпруг.

Амал и Джордж Клуни се венчаха през септември 2014 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зашеметяваща Амал Клуни на езерото Комо

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Маникюрът на звездите директно от червения килим
Звезден стил20 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на звездите: Директно от червения килим

Сезонът на наградите започна, а знаменитостите стъпват по червения килим по-впечатляващи от всякога.

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж
Звезден стил19 ЯНУАРИ 2023

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж

Звездата от „Wednesday“ се появи във френската столица по случай ревютата на мъжка мода, а визията й бе повече от впечатляваща.

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023
Звезден стил17 ЯНУАРИ 2023

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023

От бляскавия тен на Лили Джеймс до огнените устни на Джулия Гарнър, преминавайки през изваяната осанка на Аня Тейлър-Джой, ето ги най-впечатляващите визии от червения килим в Лос Анджелис.

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед
Звезден стил13 ЯНУАРИ 2023

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед

Моделът обожава плетените тоалети, с които се наслаждава по-добре на моментите за почивка, прекарани у дома в компанията на любимите й кучета.