Living : Развлечения18 ЮЛИ 2022

Втори сезон на „The Kardashians“

Нека видим всички подробности, които знаем до момента около продължението на сериала „The Kardashians“.

Вече е факт, че ще има нова част на „The Kardashians“! Точно така, сезон 2 официално е реалност. Очаква се сериалът да има няколко сезона, подобно на този, който се снимаше от семейството преди години. Това определено е нещото, което последователите на най-медийното телевизионно семейство ще аплодират, тъй като самите те ни дават толкова много поводи за коментари.

The Kardashians

Краят на сезон 1 ни даде няколко насочващи нотки, що се отнася до това, което предстои за светските личности. Въпреки че открихме, че Кендъл Дженър е хипохондрик, неочакваното посещение на Ким при Клои и споменаването на пристигането на Пийт Дейвидсън в семейството, със сигурност има още много за разказване. Очакванията към живота на семейство Кардашиян са големи. А вече всички се питат – ще видим ли Пийт Дейвидсън във втория сезон?

Ким Кардашиян

Кога се очаква да бъде премиерата на сезон 2 на „The Kardashians“?

Вторият сезон ще бъде на разположение съвсем скоро. Очаква се той да излезе на 22 септември на платформата Hulu. Подобно на първата част, за тази продукция е отговорна изцяло компанията на Disney – Hulu.

Очаква се да видим Ким, Кортни, Клои и Крис Кардашиян, както и техните сестри Кендъл и Кайли Дженър. Именно те ще се завърнат за тази втора част. Освен това всички чакат да видят Пийт Дейвидсън, както и Травис Скот, заедно с децата на светските личности.

Очаква се да видим популярните личности, заедно с децата им

В момента няма оповестен официален трейлър и ще трябва да изчакаме наближаването на премиерната дата. Hulu съобщи, че звездното семейство е подписало договор за общо 40 епизода. С оглед на 10-те епизода, пуснати в първи сезон, е напълно възможно плановете на платформата да се състоят в лансирането на по-кратки сезони, с по-малък период на изчакване между тях.

Вероятно се очаква да видим сезон 2 отново с 10 епизода. А въпросният сериал ще продължи поне за още два цикъла.

Вероятно се очаква да видим сезон 2 отново с 10 епизода.

Очаква се трейлърът да акцентира различни етапи от живота на семейството в момента. От новата връзка на Ким Кардашиян с Пийт Дейвидсън, преминавайки през последиците от сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, до втората бременност на Кайли, ще видим това и дори много повече в новия сезон на сериала.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Подкастите на знаменитостите, които трябва да чуем
Развлечения30 СЕПТЕМВРИ 2022

Подкастите на знаменитостите, които трябва да чуем

От Ашли Греъм до Дакота Джонсън, има толкова много знаменитости, които са решили да ни зарадват със собствен подкаст. Ето няколко, които определено заслужават нашето внимание.

Петър Христов-Божинов е големият победител в четвъртото издание на Bar Masters
Развлечения27 СЕПТЕМВРИ 2022

Петър Христов-Божинов е големият победител в четвъртото издание на Bar Masters

Кока-Кола ХБК България организира надпревара, в която се впуснаха 50 професионални бармани, демонстрирайки своите умения в серия обучения и предизвикателства.

5 документални филма за знаменитости, които да гледаме
Развлечения23 СЕПТЕМВРИ 2022

5 документални филма за знаменитости, които да гледаме

От този на Бритни Спиърс до този на Бионсе, ето ги 5-те документални филма, които не бива да пропускаме.

Балморал – най-обичаната резиденция
Развлечения14 СЕПТЕМВРИ 2022

Балморал – най-обичаната резиденция

Резиденцията плени сърцето на кралица Елизабет. Ето защо суверенът обичаше шотландския замък толкова много.