Living : Развлечения18 ЮЛИ 2022

Втори сезон на „The Kardashians“

Нека видим всички подробности, които знаем до момента около продължението на сериала „The Kardashians“.

Вече е факт, че ще има нова част на „The Kardashians“! Точно така, сезон 2 официално е реалност. Очаква се сериалът да има няколко сезона, подобно на този, който се снимаше от семейството преди години. Това определено е нещото, което последователите на най-медийното телевизионно семейство ще аплодират, тъй като самите те ни дават толкова много поводи за коментари.

The Kardashians

Краят на сезон 1 ни даде няколко насочващи нотки, що се отнася до това, което предстои за светските личности. Въпреки че открихме, че Кендъл Дженър е хипохондрик, неочакваното посещение на Ким при Клои и споменаването на пристигането на Пийт Дейвидсън в семейството, със сигурност има още много за разказване. Очакванията към живота на семейство Кардашиян са големи. А вече всички се питат – ще видим ли Пийт Дейвидсън във втория сезон?

Ким Кардашиян

Кога се очаква да бъде премиерата на сезон 2 на „The Kardashians“?

Вторият сезон ще бъде на разположение съвсем скоро. Очаква се той да излезе на 22 септември на платформата Hulu. Подобно на първата част, за тази продукция е отговорна изцяло компанията на Disney – Hulu.

Очаква се да видим Ким, Кортни, Клои и Крис Кардашиян, както и техните сестри Кендъл и Кайли Дженър. Именно те ще се завърнат за тази втора част. Освен това всички чакат да видят Пийт Дейвидсън, както и Травис Скот, заедно с децата на светските личности.

Очаква се да видим популярните личности, заедно с децата им

В момента няма оповестен официален трейлър и ще трябва да изчакаме наближаването на премиерната дата. Hulu съобщи, че звездното семейство е подписало договор за общо 40 епизода. С оглед на 10-те епизода, пуснати в първи сезон, е напълно възможно плановете на платформата да се състоят в лансирането на по-кратки сезони, с по-малък период на изчакване между тях.

Вероятно се очаква да видим сезон 2 отново с 10 епизода. А въпросният сериал ще продължи поне за още два цикъла.

Вероятно се очаква да видим сезон 2 отново с 10 епизода.

Очаква се трейлърът да акцентира различни етапи от живота на семейството в момента. От новата връзка на Ким Кардашиян с Пийт Дейвидсън, преминавайки през последиците от сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, до втората бременност на Кайли, ще видим това и дори много повече в новия сезон на сериала.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Крал Чарлз избра шестметрово коледно дръвче
Развлечения28 НОЕМВРИ 2022

Крал Чарлз избра шестметрово коледно дръвче

Месец преди Бъдни вечер, кралското семейство приготви своите подаръци и избра коледната си елха.

„Wednesday“ на Тим Бъртън вече ни очаква в Netflix
Развлечения24 НОЕМВРИ 2022

„Wednesday“ на Тим Бъртън вече ни очаква в Netflix

Какво всъщност знаем за сюжета и актьорския състав на продукцията?

Всички филмови продължения, които бихме искали да видим на екран
Развлечения21 НОЕМВРИ 2022

Всички филмови продължения, които бихме искали да видим на екран

Помислете за вашия любим филм и си представете втора или трета част. Би било прекрасно, нали?

Обявен е вторият сезон на „The Watcher“
Развлечения11 НОЕМВРИ 2022

Обявен е вторият сезон на „The Watcher“

Точно така! Официално потвърдиха новите епизоди на телевизионния сериал на Netflix с участието на Наоми Уотс и Миа Фароу.