Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“

Кортни Кокс се превъплъщава в ролята си на журналистката Гейл Уедърс за шести път. Тя бе видяна на снимачната площадка в Канада, облечена в елегантен син костюм.

През юли 2020 г. Кортни Кокс потвърди своето участие в „Scream 5“, 24 години след участието си в оригиналния филм. Малко след като последната част излезе през януари и впечатли цялата аудитория, бе потвърдено и следващото продължение на блокбъстъра. 58 – годишната Кортни е готова да се завърне отново.

В интернет пространството се разпространиха и първи снимки от снимачната площадка в Монреал, Канада. На тях можем да видим актрисата в светлосин костюм, снимайки на живо, с микрофон в ръка. Модният и тоалет е съчетан с обувки на висок ток в цвят лайм.

Факт е, че Кортни Кокс се завръща във всеки един филм на „Scream

Този път обаче ще липсва един от основните членове на оригиналния актьорски състав. Това е Нийв Кембъл, която играе Сидни Прескот в предходните пет филма.

„За съжаление няма да участвам в следващия филм „Scream““, каза Нийв в изявление на 6-ти юни. „Като жена трябваше да работя изключително усилено в кариерата си, за да установя своята стойност, особено що се отнася до „Scream“. Чувствам, че предложението, което ми бе предоставено вече не се равнява на стойността, която донесох на франчайза “, сподели още тя.

Кортни Кокс на снимачната площадка на „Scream 6“

Актрисата продължи: „Беше много трудно решението да продължа напред. За всички мои фенове и фенове на „Scream“, обичам ви. Винаги сте ме подкрепяли невероятно. Завинаги съм благодарна на вас и на това, което този франчайз ми даде през последните 25 години.“

Последният филм „Scream“ завърши с мрачна нотка, напълно очаквано. Въпреки че Гейл и Дюи Райли се разведоха и се разделиха окончателно в интервала между „Scream 4“ и „Scream 5“, филмът завърши с обещанието на Гейл да напише книга за бившия си съпруг, разказвайки на света историята на неговия героизъм.

Гейл

Героят му оцеля след четири други убийства на Ghostface, преди да се предаде в хода на последния филм. Надяваме се, че съдбата на Гейл няма да бъде същата след шестата част на блокбъстъра.

Кортни Кокс в ролята на Гейл

Подробности за продължението разкриват, че историята „продължава с четиримата оцелели от убийствата на Ghostface, които напускат Уудсборо и започват нова глава в живота си“.

През последните няколко седмици се спекулираше, че филмът очевидно ще се развива в Ню Йорк през зимния период. До скоро имаше и слухове за развитието му около любимия на всички американци празник Halloween.

Е, колкото и спекулации да обикалят в Интернет в момента, едно е сигурно. Очаква се „Scream 6“ да изгради още по-големи очаквания до излизането си.

Ние вече нямаме търпение за най-новата част на любимата поредица.

Scream 6

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“

Актрисата, която играе ролята на Кари Брадшоу, сподели със своите последователи сценария за втори сезон на сериала.

Очаква ни нов сингъл от Måneskin
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Очаква ни нов сингъл от Måneskin

Любимата ни италианска рок група ще ни изненада с ново парче, което ще излезе на 7-ми октомври.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през Декември
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през декември

Принцът и принцесата на Уелс ще участват във вечерта на награждаването на второто издание на Earthshot Prize, което ще се проведе в Бостън на 2-ри декември.

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата

Не е изненадващо, че 59-годишната холивудска звезда, вдъхновен от бившата си Гуинет Полтроу, се приземи във вселената на красотата с „Le Domaine“.